поправителна сесия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Не съм много убедена,че точно тук трябва да го задавам тоя въпрос,но попрегледах форума и не намерих информация...та затова:Колко пъти имаш право да се явяваш на поправителен изпит по един предмет?Една колежка ми обърна внимание,че в студ.книжка имало място за 2 поправки,други пък ми казват,че можеш да си се явяваш колкото си искаш пъти,докато не го вземеш. 
...от твоята уста в божийте уши. Що е то?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Докато не го вземешfauvist написа:Не съм много убедена,че точно тук трябва да го задавам тоя въпрос,но попрегледах форума и не намерих информация...та затова:Колко пъти имаш право да се явяваш на поправителен изпит по един предмет?Една колежка ми обърна внимание,че в студ.книжка имало място за 2 поправки,други пък ми казват,че можеш да си се явяваш колкото си искаш пъти,докато не го вземеш.
Някои преподаватели не внасят двойките в книжката, тъй че място винаги има
Все пак си има лимит за това с колко невзети изпита можеш да запишеш следваща година. В повечето факултети се записва с 2 невзети.
- The_Fool
- В началото бе словото
До колкото разбрах си първи курс и ако е така в ХФ поне, не прекъсваш, а повтаряш годината или кандидатстваш на ново. Първокурсниците до колкото знам нямат право да прекъсват...Barakuda написа:А някой може ли да ми обясни какво следва ако не си взема повече от 2 изпита след първата година, прекъсвам, изключват ме, или какво???
"Усмихни се ... утре ще бъде по - лошо".(Основен закон на Мърфи)
- maslinkata
- В началото бе словото
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Здрастиmaslinkata написа:Някой да има идея...кога са поправките на Английска Филология.. за 3ти път ще ходя до университета.. вече...никва организация! Мен ме скъсаха на най-главния изпит по Английски баш.. 5 часовия..final exam.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър