ИС - 1-ви курс

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

ral4uuu
В началото бе словото

ИС - 1-ви курс

Мнение от ral4uuu »

Здравейте!приета съм информационни системи и питам дали ще ми трябва комютър през 1-ви курс?ако някой знае моля да ми отговори!благодаря предварително! :roll:
Песимизмът води до слабост,оптимизмът до сила!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Re: ИС - 1-ви курс

Мнение от J`E`K`O »

ral4uuu написа:Здравейте!приета съм информационни системи и питам дали ще ми трябва комютър през 1-ви курс?ако някой знае моля да ми отговори!благодаря предварително! :roll:
Ами ИС е нова пециалност и никой не може да ти каже, но предпоалгам че за всички Комп. специалности ще ни трябва (аз съм приет Информатика тази година).
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
ral4uuu
В началото бе словото

Мнение от ral4uuu »

може ли някой който е 2 или 3 курс да се изкаже по въпроса!моля ви! :roll: :oops:
Песимизмът води до слабост,оптимизмът до сила!
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Аве ти нещо много избирателно четеш.
'Нова' специалност значи специалност, дето за първа година приемат в нея, т.е. НЯМА НИКОЙ ОТ ВТОРИ, ТРЕТИ ИЛИ ЧЕТВЪРТИ курс засега
efegee
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не е задължително, във ФМИ има компютърни кабинети и клуб, там можете да си цъкате ако ви трябва.. ама по някои предмети може да ви карат да правите проекти, т.е. ако си нямате компче вкъщи, тва значи допълнително време прекарано в залите на факултета. но от техническа гледна точка - няма проблем

бтв тва че специалността е нова, не значи че се учи нещо много по-различно. 1ви и 2ри курс си учим кажи-речи основни глупости, математики, програмиране, алгоритми.. базата е една и съща ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”