Мойто именце пък е Цонка.Като малка много го мразех,ама поумнях
Сега знам едно,ако някой го запомни(което става трудно),го помни дълго време:)
А за кратко Цо
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Казвам се ПаОлина .... и не съм ПаУлина, Полина, Павлина, Пламена... и всички подобни, на кратко - викат ми Поли или Пон (понякога и Захаринка, но това е друга история)
Приятно ми е
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
zaharinka написа:Казвам се ПаОлина .... и не съм ПаУлина, Полина, Павлина, Пламена... и всички подобни, на кратко - викат ми Поли или Пон (понякога и Захаринка, но това е друга история)
Приятно ми е
това ми напомня за една моя приятелка, която се казва Славина...в осми клас, докато учехме ако не се лъжа "Дервишово семе" се сцепиха да й казват Силвина, после бяха на вълна Савина...и какви ли не производни
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
иди някъде по чужбина (вероятни си и ходил де) - там става велика веселба с имената моето специално нито един италианнец не е успял да го каже както трябва и затова го казват наполовина (Боря) или само Бо
zaharinka написа:Казвам се ПаОлина .... и не съм ПаУлина, Полина, Павлина, Пламена... и всички подобни, на кратко - викат ми Поли или Пон (понякога и Захаринка, но това е друга история)
Приятно ми е
това ми напомня за една моя приятелка, която се казва Славина...в осми клас, докато учехме ако не се лъжа "Дервишово семе" се сцепиха да й казват Силвина, после бяха на вълна Савина...и какви ли не производни
И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
и аз, и аз една от най-добрите ми приятелки е такъв носител пада голям смях когато става въпрос за нея пред някой, който не я познава и до тогава съм изпозлвала псевдонима и в един прекрасен момент спомена истиснкото й име...тя милата вече и не се обръща на него