Какво ви подразни / натъжи днес?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ми завий се с одеало бе дарлинг!
ИзображениеИзображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ми то ми е топло иначе... :lol: :lol: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Измисли нещо! :lol:
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Четирима квартални малоумници днес ме нападнаха и ме преджобиха точно пред дома ми. Взеха ми 50 лева. Това се случи в 4 часа на обяд, покрай нас минаха около 20 души и... никой не реагира. Можеше да ме размажат от бой! Избягях.
Не ми е за парите. Не искам да ме е страх да си покажа носа навън... Писна ми! И друг път се е случвало, не мога да се обадя в полицията, защото въпросните лумпени знаят къде живея. Ще ги пуснат след една седмица, ще се съберат 15 души и ще ме направят на кайма. Виждал съм ги как се събира цялата дружинка шибани обществени екстременти, за да смачкат от бой ЕДНО нещастно МОМИЧЕ, което не им е дало парите си и се е възпротивило да баде изнасилено...Абе, много ми е весело... :twisted: По дяволите, искам да се разкарам от тук :evil:
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Това се случи в 4 часа на обяд, покрай нас минаха около 20 души и... никой не реагира. Можеше да ме размажат от бой!
ама разбира се -тва ов4едушие се е вселило във вси4ки! е*ати няма ли кой да реагира когато става дума за дете! нямам думи просто , е*ати тъпанарите смотани , е*ати държавата и най-ве4е , е*ати 4овешкото в тъпите хора вси4ки тука...
е*ати нямам думи...
добре , че поне си се отървал здрав...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Такива случки и мен ме натъжават жестоко... :cry: :evil: :brave: Не сме държава...Ужас...
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Проблемът не е конкретно в овчедушието. Хората сме си така устроени-колкото по-голяма маса народ има някъде, толкова по-малка е вероятността някой да ти се притече на помощ в подобна ситуация. Това го приемам. И друг път ми се е случвало-когато стана за пръв път, бях на пет години. От тогава-редовно. Винаги ще имам една обица на ухото: "Не оставай равнодушен към престъплението, което се случва пред очите ти. Не бъди сеирджия!" Към държавата и т.н. нямам особени претенции.
Просто искам да се чувствам сигурен, поне пред собствения си дом. Не искам животът и здравето ми да зависят от група нисши, долни и арогантни същества. И, може би защото съм безнадежден идеалист, твърдо вярвам, че някой ден ще напускам дома си без този тихо стаен ужас
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

къде живееш бе човек, това е ужасно направо. добре, че си се разминал само с парите!...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

nrggirl написа:къде живееш бе човек, това е ужасно направо. добре, че си се разминал само с парите!...
К'фо му е доброто? Пе'есе кинта са това!!!
Грррррр..нещастници! Да имахме закони, да ги изпозастрелят такива!

Тук пък в моя град некфи лапенца всяка нощ разбиват крановете на обществените чешми, от които тече хубава планинска вода (за справка - чешмяната е супер зле и тая ни е единствена алтернатива). Та миналата седмица от охранителната фирма сгащват келешите на местопрестъплението, бият им по един шамар и викат полицията.

Сега пъъъъък родителите им подали жалба и надуват сирените, че дечицата им били БИТИ от охранителите и се чудят и дивят КАК МОЖЕ ТАКА!!! Абеее ееееей, държава ли е това бе? Трошат чешмата бе, хора, чешмицата с водицата, която ни спасява от СРАНЙЕ, породено от калната и гнусна чешмяна вода по домовете...Трошат крановете и после вият, че им забили по някой шамар...егаси! Аз немам думи....в к'фо общество живеем...

Черно Фередже: "Оу, Джоузеф, оу Джоузеф, забий му ножа, Джоузеф!"
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология

Мнение от Fervourrr »

mecho,аз бих те посъветвала да си потърсиш правата.Все пак за това са ти дадени! Подай жалба,..... му! А ако тези глупаци имат смелостта(простотията) да те нападнат отново.....следващата жалба вече ще ги вкара на по-добро и по-уютно място.Повярвай ми не съм някой дето живее в страната на приказките и определно знам какво говоря.Да,има смисъл да подадеш жалба! И ДА,"скапаната" държава ще направи нещо!
Аз живея в едно от най-свързваните с "живот в гетото" квартали.Говоря за небезизвестния "Меден рудник" на Бургас.И повярвай ми,всеки втори е побойник,всеки трети е от малцинство и от както съм минала 10-те годинки,нищо лошо не ми се е случвало!!! (надявам се само да не се урочасам :? )
Та мисълта ми е: Използвай си правата! Не показвай страх пред подтисниците! Не позволявай чуждата грубост да ти пречи да излизаш с настроение от вас! И за успокоение....тях ги е страх повече от нас! Знам го,защото познавам лично няколко такива особи.Всеки от тях е добре познат на местното МВР и при тях не вървят неща от рода "мама ще напише жалба,че лошите полицаи са ме били",защото те наистина ги скъсват от бой,но за да стане това....някой трябва да каже,че са направили нещо гадно!
И все пак винаги можеш да останеш равнодушен и подвластен на страха....Ще те бият??? Ами ако след като те набият подадеш още една жалба??? Дали тях няма да ги бият повече и дали ще те закачат повече??? Не мисля,все пак това не е американски филм и "гангстерите" не дебнат до смърт! И те са деца,малко объркани от живота,но все пак деца...просто няма кой да се заинтересува от тях...и когато станат,такива каквито са,трябва да се научат да поемат отговорност за деянията си! Нека не им я спестяваме! :!:

пп: Надявам се не съм подразнила мнозина с "горещите" си думи....просто наистина знам какво е всяка вечер да се прибираш в страх,знам е и какво е да пребият някой пред очите ти,без друг и пръста си да мръдне,но с равнодушие нищо няма да постигнем.И моля ви стига сме обвинявали държавата....Държавата-това сме НИЕ!
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Fervourrr написа:Подай жалба,..... му! А ако тези глупаци имат смелостта(простотията) да те нападнат отново.....следващата жалба вече ще ги вкара на по-добро и по-уютно място.
А сещаш ли се какво става между двете жалби?... Той mecho много точно си го е казал в първия пост. Познат до болка шибан сюжет, за мое огромно щастие не съм го изпитвал на свой гръб с такава сериозност. :?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Шибаната неуредица в тая страна :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

изморена съм :cry:
Toto-I will remember
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

hazel написа:Недей така, бе Зоне! Никой не е тъп....
Абее ... :roll:
Нищо, хубаво е, че си хуманен :lol:
Тоя път се оказа, че тъпотата не е в мен, а в самата игра, която не ще да върви както трябва и се ядосах, и я изтрих :!: :?
Изображение Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

раната ми на кръста не зараства докрай вече втора седмица :evil:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Заключено

Обратно към “Други”