Свирите ли на нещо?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Свирите ли на нещо?

на пиано
21
29%
на китара (или бас)
14
19%
на цигулка (или друг струнен лъков инструмент)
1
1%
духови инструменти (тромпет, флейта, обой...)
1
1%
барабани, перкусии
2
3%
влизам в две или повече графи (талант бе!:))
6
8%
не
28
38%

Общо гласове: 73

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Свирите ли на нещо?

Мнение от Циндил-Пиндил »

Май нямаше такава тема
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

Избрах 2 или повече:
1. Духови (празна бирена бутилка)
2. Перкусии (тенекии и лъжици)

Талантът ми няма как да се отрече :P
Life is killing me...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Е, щом си рекъл :)
Аз пък се писах само в една графа - китара, но истината е, че съм тупкал и на барабани и като за абсолютен аматьор не бях толко зле :P Може би дори по-добре отколкото на китарата :lol:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Свиря на пиано. :)
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз мъча барабани ! :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

THE_PARASITE написа:Аз мъча барабани ! :)
Много барабанисти се навъдихте в тоя форум, ве :P
Трима станахте май... А имаше и един Док Холидей, та с него сте си баш четворка белот :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Аз не свиря,но искам да се науча на китара :wink:
Toto-I will remember
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Китара - куцо, перкусии - доста по-добре, като седна зад барабаните от време на време излиза нещо смилаемо, ама от време на време :P
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз пък се пробвах преди 3 години да се науча на бас да свиря, ама стигнах до втори урок - два акорда и толкоз....ама мога да забия някой тон като хората
ИзображениеИзображение
falio
От дъжд на вятър

Мнение от falio »

на барабани, ама в мечтите ми съм китарист ахах
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Titan »

Да "мога" е силно казано, но виж, опитвам се да свиря на доста неща :P Принципно основния ми инструмент е барабани, но иначе свиря и на китара, но пак нищо особено, само мои си неща общо взето. Измислям песни, рифове... чат пат се е налагало дори баса да хващам, и него да го имам за повече от час ше го разуча, но иначе само колкото да повторя това, което свиря на китарата. С пианото съм зле, но затова пък на Guitar Pro 4 си го бухам и него :P Свиря само елементарни неща, колкото да си покрия пак рифовете, ако ми трябва някаква електроника.

В крайна сметка на нищо не свиря добре, но пък на китара и барабани поне свиря поносимо (не добре, поносимо!) ;) Затова слагам оная графа, дет свирим на повече от 1 нещо.

А, държа да спомена, че съм... как беше думата? Самоук, да, и никога по нищо не съм ходил на уроци и никой почти нищо не ми е показвал... само с гледане на клипове, колеги и слухарстване... може би в това е проблема, че не умея доста неща, но пък така си ми харесва :roll: Може нищо да не знам, ама дори това нищо си знам, че си го знам от мене си :lol:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Препоръчвам ти да отидеш на няколко урока по който инструмент си избереш, защото е твърде вероятно да си заучил много неща погрешно. И аз съм така, почти напълно самоук, ама това не ме радва особено. Специално за китарата имам предвид - всички китаристи, които съм питал ми казват, че ако свикна да правя това или онова погрешно после ще ми е по-трудно да отвикна, а ако не го направя в един момент ще зацикля и няма да мога да напредна повече. Аз май почти съм го стигнал тоя момент, не че съм напреднал де, нищо подобно (един от малкото случаи, в които според мен скромността не е излишна). Абе трябва да се изюркам и да тръгна пак на уроци по китара :roll:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Наистина ползата от уроците е неоспорима.Остава само шанса да попаднеш на добър учител !
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

pora_e_priqtel написа:Препоръчвам ти да отидеш на няколко урока по който инструмент си избереш, защото е твърде вероятно да си заучил много неща погрешно. И аз съм така, почти напълно самоук, ама това не ме радва особено. Специално за китарата имам предвид - всички китаристи, които съм питал ми казват, че ако свикна да правя това или онова погрешно после ще ми е по-трудно да отвикна, а ако не го направя в един момент ще зацикля и няма да мога да напредна повече. Аз май почти съм го стигнал тоя момент, не че съм напреднал де, нищо подобно (един от малкото случаи, в които според мен скромността не е излишна). Абе трябва да се изюркам и да тръгна пак на уроци по китара :roll:
Да разбирам ли, че и аз съм достигнал до този етап?
Не съм ходил на уроци и за две години откакто имам китара поразучих доста песнички, но... изведнъж си дадох сметка, че цикля на тях и стилът на свирене, който съм усвоил покрай тях (повечето са на Нирвана) ми пречи да разуча нещо ново. Едва ли не имам чувството, че са ми вързали ръцете и колкото и да мъча нещо по-различно, все не се получава задоволително :roll:
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Едно време свирех на акордеон. Сега свиря предимно на Media Player :)
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”