Впечатления,мнения от изпита по Английски
Модератори: svetlio.varna, Boromir
people read more and faster си е ок, за другите и аз не съм напълно сигурна, така че няма да изказвам мнение...
а там за слона дето долавял сигнали - pick up или pick out ( аз писах първото, ама бая се колебах)
А Тили как се е чувствала след развода - humiliated или resigned
а на перефразирането, там където беше both audiences and critics, кое беше верния отговор според вас?
а там за слона дето долавял сигнали - pick up или pick out ( аз писах първото, ама бая се колебах)
А Тили как се е чувствала след развода - humiliated или resigned
а на перефразирането, там където беше both audiences and critics, кое беше верния отговор според вас?
За слона си улучила, споко. за него 100%
Онази се е чувствала humiliated 90%
Само че аз питам за приятелката й, Tilly. Тази която почна с 'just think'. Тоест първия въпрос.
audiences and critics беше най-смотания от парафрейзите. Всички отговори ми изглеждаха грешни. аз писах audiences and critics alike - поне не бях чувала 100% че е грешно
Онази се е чувствала humiliated 90%
Само че аз питам за приятелката й, Tilly. Тази която почна с 'just think'. Тоест първия въпрос.
audiences and critics беше най-смотания от парафрейзите. Всички отговори ми изглеждаха грешни. аз писах audiences and critics alike - поне не бях чувала 100% че е грешно
Този парафрейз и мен ме затрудни и аз процедирах като blessing. За слона писах pick up, защото със сигурност съм го чувал преди, pick out означава избиpам, подбирам и т.н. За humiliated също съм съгласен, защото в текста имаше ashamed или нещо такова, което директно ни подсказва, че това е верния отговор (надявам се).
А за 0.07 не съм сигурен, но е някъде между 0.06 и 0.10 на точка доколкото знам.
А за 0.07 не съм сигурен, но е някъде между 0.06 и 0.10 на точка доколкото знам.
Ето един пример от добрия стар google.comMarti4ka написа:Аз за Тили писах, че си фантазира, а за слона не съм сигурна..според речника pick up - разкопавам с търнокоп, вземам, вдигам, повдигам. Аз съм писала pick out. Дали ще пуснат теста в Интернет??
Pick out според мен щеше да е ако имаме примерно 2 сигнала и избира единия от тях.Elephants pick up good vibrations through their feet
Edit: Million ме изпревари
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
Хм.. диктовката беше много лесна, теста ми се видя трудничък.. имах дълги колебания и това време така ми беше ндвиснало над главата.. вкъщи като правя тест, колкото и да е гаден ми е 10 пъти по-спокойно. Писах по втората тема, ама малко хаотично се получи.. Нищо, нищо.. важното е да се поддържа олимпииският принцип. Важното е, че мина 
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Believe not to be hurt.

Резултатите
Здравейте! Знае ли някой кога точно ще излязат резултатите и дали ще могат да бъдат проверявани по Интернет?
диктовката е ясна...на грешките май ще имам бая грешки..парафрейз-ът ми се стори мн лесно обаче есето как го оплесках..не ми стигна времето, написах го на ниво 5клас и има мн драскано и не е завършено и пълни тъпотии..сигурно бая ще ме орежат заради него
от теста съм доволна като че ли..ще си проличи..аз бях в 191 и ни чете мъж, доста добре и с добро темпо!!