Свирите ли на нещо?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Свирите ли на нещо?
Май нямаше такава тема
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Да "мога" е силно казано, но виж, опитвам се да свиря на доста неща
Принципно основния ми инструмент е барабани, но иначе свиря и на китара, но пак нищо особено, само мои си неща общо взето. Измислям песни, рифове... чат пат се е налагало дори баса да хващам, и него да го имам за повече от час ше го разуча, но иначе само колкото да повторя това, което свиря на китарата. С пианото съм зле, но затова пък на Guitar Pro 4 си го бухам и него
Свиря само елементарни неща, колкото да си покрия пак рифовете, ако ми трябва някаква електроника.
В крайна сметка на нищо не свиря добре, но пък на китара и барабани поне свиря поносимо (не добре, поносимо!)
Затова слагам оная графа, дет свирим на повече от 1 нещо.
А, държа да спомена, че съм... как беше думата? Самоук, да, и никога по нищо не съм ходил на уроци и никой почти нищо не ми е показвал... само с гледане на клипове, колеги и слухарстване... може би в това е проблема, че не умея доста неща, но пък така си ми харесва
Може нищо да не знам, ама дори това нищо си знам, че си го знам от мене си 
В крайна сметка на нищо не свиря добре, но пък на китара и барабани поне свиря поносимо (не добре, поносимо!)
А, държа да спомена, че съм... как беше думата? Самоук, да, и никога по нищо не съм ходил на уроци и никой почти нищо не ми е показвал... само с гледане на клипове, колеги и слухарстване... може би в това е проблема, че не умея доста неща, но пък така си ми харесва
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Препоръчвам ти да отидеш на няколко урока по който инструмент си избереш, защото е твърде вероятно да си заучил много неща погрешно. И аз съм така, почти напълно самоук, ама това не ме радва особено. Специално за китарата имам предвид - всички китаристи, които съм питал ми казват, че ако свикна да правя това или онова погрешно после ще ми е по-трудно да отвикна, а ако не го направя в един момент ще зацикля и няма да мога да напредна повече. Аз май почти съм го стигнал тоя момент, не че съм напреднал де, нищо подобно (един от малкото случаи, в които според мен скромността не е излишна). Абе трябва да се изюркам и да тръгна пак на уроци по китара 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Да разбирам ли, че и аз съм достигнал до този етап?pora_e_priqtel написа:Препоръчвам ти да отидеш на няколко урока по който инструмент си избереш, защото е твърде вероятно да си заучил много неща погрешно. И аз съм така, почти напълно самоук, ама това не ме радва особено. Специално за китарата имам предвид - всички китаристи, които съм питал ми казват, че ако свикна да правя това или онова погрешно после ще ми е по-трудно да отвикна, а ако не го направя в един момент ще зацикля и няма да мога да напредна повече. Аз май почти съм го стигнал тоя момент, не че съм напреднал де, нищо подобно (един от малкото случаи, в които според мен скромността не е излишна). Абе трябва да се изюркам и да тръгна пак на уроци по китара
Не съм ходил на уроци и за две години откакто имам китара поразучих доста песнички, но... изведнъж си дадох сметка, че цикля на тях и стилът на свирене, който съм усвоил покрай тях (повечето са на Нирвана) ми пречи да разуча нещо ново. Едва ли не имам чувството, че са ми вързали ръцете и колкото и да мъча нещо по-различно, все не се получава задоволително