Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
zaharinka написа:вероятно с мен, ако не остана доволна от сегашната си специалност имам планове да се прехвърля или да кандидатствам отново, а може и първо едното и после другото за по-сигурно
uktc написа:С мен ще се засечеш другата година . За ФМИ ще съм кандидат, но не защото тази година не са ме приели, а защото сега ще съм 12-ти клас и ще кандидатствам другата година.
same. само, че ФФ или ЮФ
Охо, "наборка" . Аз мислех, че съм само аз от '88 тук
и аз съм '88 само, че вече съм студентка
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
uktc написа:Но ако сте момчета се отчайвайте, и то много, защото казармата си иска дължимото!
Все някой трябва да ни пази, нали?
Ще ни пази... Те половината в казармата са мангали дето не знаят как да си вържат обувките, та ще пазят България...
Да бе точно половината са мангали,ей ма как ги разбирате нещата
тоя па, ако не са 50% поне 30 са, повервай ми, най-добрия ми приятел в момента е на заточение там и каза, че е станал расист... ама било като вица "като станеме повече от вас, ще видите тогава кои са обратните" и за тва никой нищо не им казавал на миризливите мангали...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given