ФМИ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
nelly```
В началото бе словото

Мнение от nelly``` »

az sam "Za" :lol:
dobre 6te e da se zapoznaem :oops:
Аватар
TheNightmare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TheNightmare »

Аз ще бъда зает тогава ;)) ахахах ;) Базикам се, ше дойда ;) Поне на 2ри Окт. няма да ми дойде толкова на горе ;))

Матева, 15 човека... уоу много :> И бтв никой не съм нареждал ;>
codename
В началото бе словото

Мнение от codename »

Аре бе нема ли некой МАТЕМАТИКА или те са толкова отчаяни че не им е до форуми, абе боли ви
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Хора а някой има ли информация за тези курсове? Гледам че се водят от преподаватели на ФМИ... Струват ли си да се записвам? На вечерния нямам възможност да ходя. Продължителния и интензивния добри ли са? Че тука намерих един преподавател, при който мога да ходя, ама иска по 15 лв. на час и ми идва леко соленко да ходя редовно там. Моля някой да помогне с някакво инфо и съветче. :roll:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

uktc написа:Хора а някой има ли информация за тези курсове? Гледам че се водят от преподаватели на ФМИ... Струват ли си да се записвам? На вечерния нямам възможност да ходя. Продължителния и интензивния добри ли са? Че тука намерих един преподавател, при който мога да ходя, ама иска по 15 лв. на час и ми идва леко соленко да ходя редовно там. Моля някой да помогне с някакво инфо и съветче. :roll:
Точно за тези не мога да ти кажа нищо но аз се подготвих на 100% от курсове в СУ(един през пролетната ваканция и един през лятната ваканция) и изкарах добра оценка(5.65 :D). Разбира се за тези курсове трябва да имаш железни нерви защото не се издържа лесно да гледаш нечовешки задачи по 5-6 часа дневно в продълйение на 10 дни
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Аз също посетих един пролетен курс на СУ! Преподавателите бяха Левченко и Ненов и останах много доволна. Но със сигурност това далеч не е достатъчно. Там само направихме един много бърз преговор на материала за изпита и ни дадоха някой основни и любими за СУ задачи! Ако трябва да съм честна, не придобих кой знае колко нови знания, понеже по това време течеше и преговорът в училище. Но пък се научих да издържам много дълго време седнала и концентрирана- а това е адски важно на изпита!
Аз лично бих ти препоръчала да отидеш, па макар и само на пролетния! Така хем ще видиш конкуренцията, хем можеш да запълниш някоя друга дупка в знанията си!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

И аз ходих на курсовете към СУ през пролетната ваканция. Рони Леви и Н. Буюклиев ми бяха преподавателите. Общо взето съм доволен от курса, аз съм от СОУ и понаучих доста неща, които и на частните уроци не бяхме взели още. И наистина е трудничко да стоиш от 8:30-9 до 3:30-4 и да решаваш задачи, имаше някои които си тръгваха по обяд. Но наистина тези курсове НЕ са достатъчни, освен ако не си от СМГ или НПМГ. Както plamma каза на тях се прави преговор и преглед на повечето типове задачи. Дано сме ти били полезни с информацията и ... Успех догодина ;)

//offtopic
А чухте ли за руският математик, решил една от седемте математически загадки на миналия век, за които решаването на всяка една има награда от 1млн. долара, а нашият руски събратин я е отказал, въпреки че с майка си живеели адски мизерно. Всякакви луди хора има.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от snoopy_doo is back »

[quote]чухте ли за руският математик, решил една от седемте математически загадки на миналия век, за които решаването на всяка една има награда от 1млн. долара, а нашият руски събратин я е отказал, въпреки че с майка си живеели адски мизерно. Всякакви луди хора има[/quote]

Ахъм чухме... :lol: :lol: :lol:
Гениалните умове винаги остават неразбрани..те за това са гениални :lol:
Мен най-много ме накефи факта,че отказва наградата ,защото не счита удостоилите го с нея ,за достатъчно компетентни да кажат дали е прав :lol: :lol: :lol: яко надупване :lol: :lol: :lol:
Dead people aren't easy to kill Изображение
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Я дайте да ги видим тези задачки. :wink: :lol:
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Kemchev написа:Нещо колегите от Приложна Математика се губят :shock:
Ей ме на
бтв по мои изчисления сме по 18 човека групата, така ли е :?:
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

ами не знам... но скоро ще разберем :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

може би ще има още хора освен държавната поръчка...? :? ...или?
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

За момчета специално, мисля че бяха приети 10 човека повече над държавната поръчка. А момичетата не знам... но и друг е въпроса дали всички са се записали :wink: затова сега можем само да гадаем
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

от каде си колега
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

GaVrosH написа:от каде си колега