наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз си пиша достатъчно правилно, затова ме дразнят някакви подмятания. това съм го копирала отнякъде, ама некъв ми се прави на умен и се заяжда с глупости...GFear написа:Война... Allez au fond!!!Кой пише по-правилно
да не говорим че откъде си сигурен, че Оскар Уайлд не е писал с грешки. верно, на български едва ли ги е правил, ама пак не се знае
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Хайде бой! Добрия дипломат е този който заповядва като евреин, и командва армията си като генерал от Северен Виетнамnrggirl написа:аз си пиша достатъчно правилно, затова ме дразнят някакви подмятания. това съм го копирала отнякъде, ама некъв ми се прави на умен и се заяжда с глупости...GFear написа:Война... Allez au fond!!!Кой пише по-правилно
да не говорим че откъде си сигурен, че Оскар Уайлд не е писал с грешки. верно, на български едва ли ги е правил, ама пак не се знае![]()
![]()
...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
опазил ме Господ от дипломати, аз съм невинен юрист, нищо общо нямам с тия от МО, те не канят за срещиflyhouse написа:Хайде бой! Добрия дипломат е този който заповядва като евреин, и командва армията си като генерал от Северен Виетнамnrggirl написа:аз си пиша достатъчно правилно, затова ме дразнят някакви подмятания. това съм го копирала отнякъде, ама некъв ми се прави на умен и се заяжда с глупости...GFear написа:Война... Allez au fond!!!Кой пише по-правилно
да не говорим че откъде си сигурен, че Оскар Уайлд не е писал с грешки. верно, на български едва ли ги е правил, ама пак не се знае![]()
![]()
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Добре де, поканена сиnrggirl написа:опазил ме Господ от дипломати, аз съм невинен юрист, нищо общо нямам с тия от МО, те не канят за срещиflyhouse написа:Хайде бой! Добрия дипломат е този който заповядва като евреин, и командва армията си като генерал от Северен Виетнамnrggirl написа:аз си пиша достатъчно правилно, затова ме дразнят някакви подмятания. това съм го копирала отнякъде, ама некъв ми се прави на умен и се заяжда с глупости...GFear написа:Война... Allez au fond!!!Кой пише по-правилно
![]()
...
![]()
![]()
...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Ееее чакай де, ти за какво мислиш че ще ви плащат един ден?nrggirl написа:шегоубиецflyhouse написа:...lawyers, liars...![]()
![]()
![]()
не стига че не канят, ами и обиждат бе, еййй, тц, тц, лоши хора...
Да лъжете по законен начин!
Колкото до срещата- аз лично те каня, тъй като малко или много подтикнах Молотовката и Берса да се събереме
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз от дале4е си го дадох съпортаоще повече че нея вчера я нямаше за съпорт.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!