Стаж-международни отношения

Модератор: MidwinterSun

Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Стаж-международни отношения

Мнение от kokteil_molotow »

това ми е първият и смислен пост, така че моля да ми помогнете :lol:
искам да питам всички , които имат информация освен берсеркер -по принцип кога са стажовете на специалност международни отношения , трябва ли да ходя до секретарката за някакви работи освен да ми се навика(спестете ми ходенето :lol: ) и СТАЖУВАНЕ В КАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ се води стаж????всичко е много неясно, а ясно е , че без стаж не може.мерси !
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

хахаха...38 човека видяли темата и никой няма представа за тези стажове, чшшш, тихо, не е хубаво да се разпространява такава важна,конфиденциална информация
иначе по темата: Това, което обикновено искат е академична справка, евентуално препоръчително писмо( ако имаш), автобиография и едно рамо от някой, който работи или по някакъв начин е свързан с желаната от теб институция :D. Това последното обиковено се оказва най-важното. Доколкото знам в клубовете, там Дипломатически и тоя на ООН им изпращат някакви "оферти" за стажове, ама аз не съм запознат изцяло, защото не членувам в тях. Иначе разните си неправителствени организации помагат, но съм почти 100% сигурен, че не ги считат за стаж. Но пък в ЦВ-то стоят добре :D
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

разните си неправителствени организации помагат, но съм почти 100% сигурен, че не ги считат за стаж. Но пък в ЦВ-то стоят добре Very Happy
така си и мислех :? мерси много за обяснението , G-fear!
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”