Аз мисля футбол да запишаaaa66 написа:не ми се чете цялата тема и искам да попитам ще има ли някой от фми , който да се запише футбол и каква е базата , къде се намира, има ли няккави турнири и как се формират отборите( по факултети или направо един за целия университет)?...защото ако е по факултети се съмнявам във фми да сглобиме добър отбор от математци-футболисти
Спорт ?
- Kemchev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
izvynzemno, фехтовка, фехтовка искам аз! Отзиви не см слушала, като цяло си нямам и идея за какви условия и ниво на забавление говорим, но ми звучи чудесно. Ако ми споделиш малко от информацията си, ще см ти много благодарна. (Сега ще се разровя наоколо, може пък да изнамеря коментари.)
А за момента с филологиите, ок, аз см арабистика и при цялото количество учене, което ни обещават, ако не разнообразиме малко с движение, то лично аз ще изджасам твърде скоро
Не било препоръчително? Е добре де, не могат пък чак до такава степен да ни засилят, че да не можем да си отделим 2-3-4 часа на седмица за някакъв спорт. Не могат... Нали? Нали!?
Аз се силех дори за втори спорт... Или поне нещо фитнесче, т'ва - он'ва. Знам ли. Някак не си представям живота 24-7 зуб. Айде бе, няма начин да е чак такъв зор!
А за момента с филологиите, ок, аз см арабистика и при цялото количество учене, което ни обещават, ако не разнообразиме малко с движение, то лично аз ще изджасам твърде скоро
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
ами доколкото знам за фехтовката, имало 3 рапири и една сабя...и не е нужно да си преминал психо тест , за да се фехтуваш....
ами аз нямам информация, само нагласата, че ще е забавно, пък и на мен лично ми допада този спорт- не особено натоварващ и същевременно раздвижващ.
иначе и аз съм филология- английска и се надявам часовете по фехтовка да могат да се вместят в програмата ми. иначе- сигурно ще пиша и аеробика и/или йога, но като незадължителни спортове, за да не завися от броя на посещенията(доколкото разбрах- треньорите по аеробика били много стриктни в това отношение.)
ами аз нямам информация, само нагласата, че ще е забавно, пък и на мен лично ми допада този спорт- не особено натоварващ и същевременно раздвижващ.
иначе и аз съм филология- английска и се надявам часовете по фехтовка да могат да се вместят в програмата ми. иначе- сигурно ще пиша и аеробика и/или йога, но като незадължителни спортове, за да не завися от броя на посещенията(доколкото разбрах- треньорите по аеробика били много стриктни в това отношение.)
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Има ли йога?
Ако има ето ми го втория спорт. Защото наоколо четох, че отсъствал като възможност.
А за джогинга някакви отзиви, от вече тичкащите?
репи-с-лучец, йо гонна би май пърсънал Майк Тайсън, бейби
Ако има ето ми го втория спорт. Защото наоколо четох, че отсъствал като възможност.
А за джогинга някакви отзиви, от вече тичкащите?
репи-с-лучец, йо гонна би май пърсънал Майк Тайсън, бейби
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Pu
- Пишете, о, братя
Дъъъ... За шах не съ ли изисква акъл, ма Маро... ма. От правист такова невежество не очаквах
А какА ти Пу е по-куха от градинска лейка! Тц тц тц...
А и нека не потъвам съвсем в блатист оффтопик, напомняйки ти, коя беше тая шматка дет 4 месеца 'сека сутрин посрещаше сънрайза на стадиона... Твърде късно... Затънах. Извинете мъ.
А и нека не потъвам съвсем в блатист оффтопик, напомняйки ти, коя беше тая шматка дет 4 месеца 'сека сутрин посрещаше сънрайза на стадиона... Твърде късно... Затънах. Извинете мъ.
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Pu
- Пишете, о, братя
[Болезнен оффтопик] Кога си играла шах с май нигга свищовския пожарникар
И все пак, от 6 годишна се опитвам да схвана правилата, забрави пък да играя.
И не, хън, самтайм е някога, някой ден, някой път, докато самтаймс е понякога. [/Болезнен оффтопик]
Ммм и да попитам, за втория спорт, който запиша, по избор или както е системата, редовните присъствия не оказват никакво влияние върху крайни оценки и етц. Не получаваш кредити, не ти искат редовност, демек ходиш си джъст фор фън. Нали? (Това се хващам на бас, че сте го предъфкали вече, но c'mon... 18 pages?! You get my point...)
И не, хън, самтайм е някога, някой ден, някой път, докато самтаймс е понякога. [/Болезнен оффтопик]
Ммм и да попитам, за втория спорт, който запиша, по избор или както е системата, редовните присъствия не оказват никакво влияние върху крайни оценки и етц. Не получаваш кредити, не ти искат редовност, демек ходиш си джъст фор фън. Нали? (Това се хващам на бас, че сте го предъфкали вече, но c'mon... 18 pages?! You get my point...)