някой ще може ли да ми каже за хубав коктейл с джин(какъвто се сети:) )Че тука имам останал малко джин,а пък не обичам много и никой не го пие...така че ако не аз кой;)Ще се радвам на предложения;)
В това се корени проблема не ние намираме, а самото пиене ни намира - отидеш някъде с ясната цел че няма да пиеш и хоп изведнъж някво яко пиене чука на вратата и докат се усетиш вече си цоцкаш няква парцуца дето кат я отвориш и мазилката на тавана се набръчква
хммм и ся кво?Само аз ли пия Оиски в тоя форум...Не отива на добре работата.Както и да е,искам да внеса процедурно предложение:За патрон на факултета да бъде издигната светата троица Джим,Джак и Джони.Моля гласувайте
Lo_Ridah написа:хммм и ся кво?Само аз ли пия Оиски в тоя форум...Не отива на добре работата.Както и да е,искам да внеса процедурно предложение:За патрон на факултета да бъде издигната светата троица Джим,Джак и Джони.Моля гласувайте
greeny написа:черна текила?
е те такова животно наистина НЕМА! или поне не ми е известно (от което следва, че или го НЕМА, или трябва много да ме е срам!)
то го има ама само на едно място в софия съм си купувала иначе за първи път го пробвах в италия преди около 2 год. от тогава го издирвам в бг....