А най-добрата реплика да "отрежеш" някого?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Всяка реплика върши работа, но е важна предварителната подготовка. Тя включва обилно количество мастика, една мъжка порция шкембе чорба с МНОГО чесън и половин кутия Арда качак. Остава просто репликата да се произнесе от малка дистанция спрямо обекта на рязането. Успехът е гарантиран!
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
думите не са важни, важни са тонът и гримасата, които съпътстват отрязването. аз обаче например се стеснявам да изкрещя на някого да се разкара.вместо това правя с физиономия и жестове очевидно ,че с него ми е тъпо,доасдно и неприятно. повечето хора с наранено самолюбие сами ме оставят на мира.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ти луд ли си, аз ти говоря за НАХАЛНИ типове, които от жестове и думи не разбират. това ако му го кажа директно ще ме помъкне към тоалетната, мани, не е е оферта...pora_e_priqtel написа:Пробвай с "Иби ма, иби ма, ибачо мой!" - ако и това не подейства приложи насилиеnrggirl написа:някои мъже просто не разбират като им кажеш не, не знам направо вече как да ги разкарвам, много ми е досадно понякога![]()
![]()
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Elektra
- Живее, за да пише
Ти явно си доста добре възпитана щом се стесняваш да кажеш на няк'ви досадни хора да се разкарат.izvynzemno написа:думите не са важни, важни са тонът и гримасата, които съпътстват отрязването. аз обаче например се стеснявам да изкрещя на някого да се разкара.
Аз,обаче,си им го казвам в прав текст.Но най-култовото беше днес,когато си стоях на спирката и някакъв малоумник идва и ми вика:"Ти соло ли си?"
Може да вървя бавно, но никога назад!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Следващия път му кажи, че си смесен хорElektra написа:Ти явно си доста добре възпитана щом се стесняваш да кажеш на няк'ви досадни хора да се разкарат.izvynzemno написа:думите не са важни, важни са тонът и гримасата, които съпътстват отрязването. аз обаче например се стеснявам да изкрещя на някого да се разкара.![]()
Аз,обаче,си им го казвам в прав текст.Но най-култовото беше днес,когато си стоях на спирката и някакъв малоумник идва и ми вика:"Ти соло ли си?"След няколко секунди/докато осмисля какво иска да ми каже/ му изтърсих:"Не,дует съм" и той ще не ще си замина/след като го изгледах нормално злобно
/
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Elektra
- Живее, за да пише
pora_e_priqtel написа:Следващия път му кажи, че си смесен хорElektra написа:Ти явно си доста добре възпитана щом се стесняваш да кажеш на няк'ви досадни хора да се разкарат.izvynzemno написа:думите не са важни, важни са тонът и гримасата, които съпътстват отрязването. аз обаче например се стеснявам да изкрещя на някого да се разкара.![]()
Аз,обаче,си им го казвам в прав текст.Но най-култовото беше днес,когато си стоях на спирката и някакъв малоумник идва и ми вика:"Ти соло ли си?"След няколко секунди/докато осмисля какво иска да ми каже/ му изтърсих:"Не,дует съм" и той ще не ще си замина/след като го изгледах нормално злобно
/
Може да вървя бавно, но никога назад!