Колко струва Гражданското право и как се процедира?
Модератор: MidwinterSun
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: hmmmmmmmmm
смешкаairmike написа:e aide nqma li nqkoi da si go e platil!Kolko e dal i na kogo?
от три месеца чакам някой модератор да се сети да я изтрие тая тема, ама не... ба*и простотията, честна дума...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Re: hmmmmmmmmm
Ние също от толкова време чакаме някой да ни каже колко струва и на кого се плаща..., ама никой не казваnrggirl написа:смешка
от три месеца чакам някой модератор да се сети да я изтрие тая тема, ама не... ба*и простотията, честна дума...
А да изтриваме проблема, не е решение. По-добре да споделят хората къде и колко се плаща. Пък макар и за слухове да става дума...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Браво за последното мнение!!!
И аз мислех да пиша да не се трие темата...Наистина не е това начина, ако наистина се плаща, няма какво да крием глави в пясъка като щрауси, а да видим реалността, без замазване на очите...
Само че ако има платили не са толкова глупави да го напишат във форума, защото всеки може да влезе...
Само че ако има платили не са толкова глупави да го напишат във форума, защото всеки може да влезе...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Какво сега, гордееш се че мафиотите се трепят да купят диплома от твоя университет ли?CasapA написа:флай-чо само след една година ще видим кой от двамата ще се жалва къде е приет, вервай ми едва ли ще съм азВпрочем не пуснах аз оная смехория, че да спирам....
А, гледам имаш пророчески проблясъци, я кажи днес дали ще скочи цената на акциите на Ubisoft на NYSE, да знам дали да си продам мойте?
Виж, бих съжелявал след година ако се бях записал МО в ЮЗУ...