ЦСКА,Литекс,Локо Сф-Купа на Уефа
Модератори: ники, Methuselah
Каквото повикало, такова отговорило. По принцип не се заяждам с чорбари и винаги съм призовавал да се вика за българските отбори. Ако обаче прочетеш пак темата ще видиш кой е този, когото не уважава съперника и умаловажава всичко постигнато от него. Абе ние и Барселона да бием, пак ще намерите някакво оправдание, за да изкарате успеха ни случаен. Сигурно тогава, Барса няма да са били играли за нищо и са ни пуснали. хаха, абе смешна работа. Днес трябваше да отразявам ЦСКА-то със Спартак. Едвам издържах 90-минути, толкова мъка имаше по тоя стадион. Скромната публичка се чудеше кой да освирка, добре, че се самозалъгаха с тая победа срещу аматьорите от Варна. Полицаите пък арестуваха един фен с плакати против Орманджиев, но това вече е друга тема. Пожелавам успех на ЦСКА срещу Бешикташ, но се съмнявам дълбоко в него. Още повече , че хората от Турция си взимат много на сериозно нещата, ето още днес на трибуните беше не кой да е, а треньорът им Жан Тигана.
Последно промяна от DobreFF на 28 Авг 2006, 19:27, променено общо 1 път.
Да живее отбора на Форум СУ
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Първо, Добрев, ЦСКА ще играе с Бешикташ, а не с Галатасарай. Второ - ако не си ми чел мнението в темта "Стига вече с това ЦСКА-Левски", прочети го, аз съм готов за нормален диалог, но съм принуден да падам на нивото на обикновен запалянко, тъй като явно ти не можеш да водиш нормална дискусия. А нормална дискусия се води по примера на Ел_Салвадор с факти, с обосноваване. Да, може да не съм напълно съгласен с неговото мнение, но няма и да скачам срещу него като някой лумпенизиран. Аз например считам, че Левски е евробоец №1 не от 1992 г., а по-скоро от 1999 г., когато стигнаха до мачовете с Ювентус. Дотогава ЦСКА определено се е представяла по-добре. Ето и доказателството с факти:
Левски изиграва определено страхотни мачове с Рейнджърс и Вердер през 1993г и злощастно отпадна от германците за ШЛ, но следващата година ЦСКА побеждава Ювентус с 3:2, като при отборът от Торино личат имената на Дел Пиеро, Виали, Дешан и Раванели. Само нечие предателство (защото беше доказано, че информацията за неправилното картотекиране на Михтарски е изтекла от български вестник), не казвам дали е дело на левскари или цесекари, провали шанса младият армейски отбор да запише нова славна страница в историята си. Сезон 1995/1996 е неуспешен и за двата отбора - Левски се измъчва срещу Динамо Букурещ и го отстранява след продължения, после отпада от белгийците Аалст, а ЦСКА играе в Интертото. Сезон 96/97 ЦСКА отново играе в Интертото, а Левски за втори път отпада от Олимпия Любляна,. Сезон 97/98 ЦСКА отпада глупаво от Стяуа заради защитната тактика на Гочето Василев, а Левски се издънва срещу Слован Братислава. През сезон 98/99 ЦСКА записват 8 мача в Европа, като някои играчи изиграват мача на живота си срещу Сервет и Атлетико Мадрид, но с млад отбор, в който половината играчи са на по 20-22 г., не може да се стигне далече. Левски междувременно разгромява беларуския Локомотив Витебск с 8:1, но после отпада безславно от ФК Копенхаген. Обратът според мен настъпва от сезон 99/00, когато ЦСКА все още държи фронта на превъзходство, но отпада от силния Нюкасъл, въпреки че прави 2:2 в Англия. Левски пък отстраняват Хайдук Сплит и играят страхотен втори мач с Ювентус и завършват 1:1 в Торино. След това е известно - ЦСКА отпада следващата година от МТК, а Левски - от Бешикташ, 2002г. - Левси достига трети предварителен кръг за ШЛ, докато ЦСКА отпада от Милан, но да не забравяме, че Литекс през този сезон направиха страхотна серия, играейки 8 мача и отпадайки от АЕК. Нататък вече го знаете...докато се стигне до безспорния успех на Левски миналия сезон и влизането в групите на ШЛ този сезон. Това, отново ще се повторя, е безспорен успех за Левски и България, но не бива да се преувеличават размерите му.
Левски изиграва определено страхотни мачове с Рейнджърс и Вердер през 1993г и злощастно отпадна от германците за ШЛ, но следващата година ЦСКА побеждава Ювентус с 3:2, като при отборът от Торино личат имената на Дел Пиеро, Виали, Дешан и Раванели. Само нечие предателство (защото беше доказано, че информацията за неправилното картотекиране на Михтарски е изтекла от български вестник), не казвам дали е дело на левскари или цесекари, провали шанса младият армейски отбор да запише нова славна страница в историята си. Сезон 1995/1996 е неуспешен и за двата отбора - Левски се измъчва срещу Динамо Букурещ и го отстранява след продължения, после отпада от белгийците Аалст, а ЦСКА играе в Интертото. Сезон 96/97 ЦСКА отново играе в Интертото, а Левски за втори път отпада от Олимпия Любляна,. Сезон 97/98 ЦСКА отпада глупаво от Стяуа заради защитната тактика на Гочето Василев, а Левски се издънва срещу Слован Братислава. През сезон 98/99 ЦСКА записват 8 мача в Европа, като някои играчи изиграват мача на живота си срещу Сервет и Атлетико Мадрид, но с млад отбор, в който половината играчи са на по 20-22 г., не може да се стигне далече. Левски междувременно разгромява беларуския Локомотив Витебск с 8:1, но после отпада безславно от ФК Копенхаген. Обратът според мен настъпва от сезон 99/00, когато ЦСКА все още държи фронта на превъзходство, но отпада от силния Нюкасъл, въпреки че прави 2:2 в Англия. Левски пък отстраняват Хайдук Сплит и играят страхотен втори мач с Ювентус и завършват 1:1 в Торино. След това е известно - ЦСКА отпада следващата година от МТК, а Левски - от Бешикташ, 2002г. - Левси достига трети предварителен кръг за ШЛ, докато ЦСКА отпада от Милан, но да не забравяме, че Литекс през този сезон направиха страхотна серия, играейки 8 мача и отпадайки от АЕК. Нататък вече го знаете...докато се стигне до безспорния успех на Левски миналия сезон и влизането в групите на ШЛ този сезон. Това, отново ще се повторя, е безспорен успех за Левски и България, но не бива да се преувеличават размерите му.

- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
По темата-ЦСКА има шансове само при положение, че бъдат изгонени всички анонимни чернокожи (нищо против футболистите с различен цвят на кожата, но тези в ЦСКА са зле), сърби, румънци т.н., дето разни знайни и незнайни мениджъри ги товарят по автобуси и камиони и ги разкарват из балканския полуостров с надеждата да ги пласират поне в Албания. В българския футбол отдавна мина модата на екзотичните полу-футболисти взети на проби. А, и схемата без нито един нападател без съмнение има своите слабости. Не вярвам да стане някаква особена промяна преди мачовете с Бешикташ-там едва ли ще се случат чудеса, но се надявам поне в близко бъдеще да се съвземат, защото Левски се нуждае от достойна конкуренция, за да поддържа формата си.
Локо София са пътници.
Литекс, колкото и да не ги обичам, са единствения отбор, който може да продължи.
Иначе-харесаха ми задълбочените мнения на hazel и еl_salvador. Обективността е някъде по средата. А истината е Левски
Локо София са пътници.
Литекс, колкото и да не ги обичам, са единствения отбор, който може да продължи.
Иначе-харесаха ми задълбочените мнения на hazel и еl_salvador. Обективността е някъде по средата. А истината е Левски
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- hazel
- Стенограф
- Обратна връзка:
Не съм напълно съгласен с теб, не забравяй обаче, че разкритията за неправилната картотека на Михтарски излязоха преди реванша и ЦСКА вече ги наказаха с 0:3 служебно. ЦСКА използваха Михтарски и втория мач, който реално беше само за протокола, и въпреки загубата с 5:1 официално беше написано 3:0 служебно за Юве. Също така същия този Ювентус спечели Купата на УЕФА през 1993 г. и стигна отново финала през 1995г. Освен това отборът беше втори в Италия през 1992г., стигна финал за Купата през същата година и стана шампион на Италия през 1995г. А за неопитността на Липи - достатъчен факт е, че преди да поеме Ювентус стигна до финал за Купата на УЕФА през 1992 г. с отбора на Наполи и го губят накрая с голове на чужд терен от Аякс. Рейнджърс са наистина са били хегемон в Шотландия тогава, нещо като Барса в Испания в началото на 90-те, но само да ти припомня, че година след отпадането от Левски същия този Рейнджърс отпадна от АЕК Атина за ШЛ, а когато Ювентус и Рейнджърс се срещат в ШЛ през 1995 г., отборът от Торино ги побеждава с категоричното 4:1 и 4:0, макар и да има промени в съставите на отборите.El_Salvador написа:Периодът от 1990 до към 1998-99 е доста черен за нашия футбол...
hazel, те ЦСКА бият Ювентус, хубаво, аз даже тогава бях на мача/макар че почти нищо не си спомням освен че Михтарски вкара 2 гола/, обаче помниш ли как завърши реванша-1:5? А и най-важното-ЦСКА все пак не отстрани Ювентус. А и ако сравняваме с Левски, все пак мачовете с Рейнджърс са били за Шампионската лига, а тези на ЦСКА-за УЕФА. Рейнджърс е вече изграден и обигран отбор когато среща Левски, а мачовете на Юве с ЦСКА са първите за Марчело Липи като треньор на италианците. Да не говорим, че по това време шотландците са абсолютен хегемон в първенството/печелят 9 поредни титли/, а предния сезон в CL една точка не им стига да играят финал с Милан/по тогавашната система/.
Оф, кви фермани изписах

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Само аз ли съм на мнение,че Локо София ще отстрани Фейенорд ? 
Фейенорд продаде звездите си в нападение-Дирк Кайт и Саломон Калу,формата им за първенство е "незадоволителна".
Локо Сф. има добре балансиран отбор от опитни и перспективни млади играчи,които нямат загуба досега..
Наказанията на основните защитници Савич и Дончев е тежка липса за първия мач..
Въпреки това,прогнозата ми е за класиране на железничарите,дано си повярват!!!
Фейенорд продаде звездите си в нападение-Дирк Кайт и Саломон Калу,формата им за първенство е "незадоволителна".
Локо Сф. има добре балансиран отбор от опитни и перспективни млади играчи,които нямат загуба досега..
Наказанията на основните защитници Савич и Дончев е тежка липса за първия мач..
Въпреки това,прогнозата ми е за класиране на железничарите,дано си повярват!!!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- hazel
- Стенограф
- Обратна връзка:
Локото лично но мен са много симпатичен отбор, който играе грамотно и ефективно, но Ел_Салвадор го каза - просто нямат опит. Въпрки че Христо Коилов и Георги Марков са врели и кипели в тежките европейски битки, обаче няма да им е достатъчно срещу обигран отбор като Фейенорд. Да, този тим не е онзи, който спечели Купата на УЕФА преди 4 години, но срещу него се изправят млади момчета като Генков и Димо Атанасов, които мисля, че ще прегорят в двата мача. Така че си мисля, че Локото по-скоро ще играе защитно с оглед да не загуби с много мача, но въпреки това тези мачове ще са безценен опит - дано пак ги видим и следващата година в евротурнирите, защото този отбор определено не си е разгърнал пълния потенциал. Но определено съм съгласен с Ел_Салвадор, че са тръгнали по правилния път с налагането на собствени юноши, които трупат опит, както в доброто ни първенство (колкото и а го плюят някои, аз смятам, че нашата А група отстъпва единствено на Турция и Гърция по качество и горе-долу е наравно с румънското)
А иначе аз съм си казвал прогнозата за мачовете в УЕФА:
Макаби Хайфа - Литекс 0:1 1:2
Фейенорд - Локо София 2:0 2:0
Бешикташ - ЦСКА 0:0 0:2
А иначе аз съм си казвал прогнозата за мачовете в УЕФА:
Макаби Хайфа - Литекс 0:1 1:2
Фейенорд - Локо София 2:0 2:0
Бешикташ - ЦСКА 0:0 0:2

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Фейенорд са на 15-то място с 1 спечелена точка.
Фейенорд-Хераклес 0-0
Съставът на Фейенорд : Хенк Тимер, Дуайт Тиндали, Сержиньо Грийн, Андре Байа, Ройстън Дрент, Джонатан де Гузман, Ники Хофс, Тео Лусиус, Тим Винкен /62-Стейн Хуйсегемс/, Пиер ван Хойдонк, Йонас Колка /73-Бенджамин Де Койлер/
Нима тези играчи имат опит в евробитките ? Пиер ван Хойдонк не е онази фигура,която бележеше гол след гол. Тео Лусиус и Йонас Колка са сред другите по-известни,но и те не са от свръх класа.
Ще добавя и името на Ромео Кастелен,проекто-национал,но при него опитът абсолютно липсва.
Наистина,Локото не са играли пред 50 000 (капацитета на Де Кюип),но разполагат с потенциала и колектива да направят изненада и да вземат поне точка или минимална загуба там.
Треньорът на холандците е без сериозни успехи,не го познавам.
Предпоставките са да се получи оспорван мач.
Фейенорд-Хераклес 0-0
Съставът на Фейенорд : Хенк Тимер, Дуайт Тиндали, Сержиньо Грийн, Андре Байа, Ройстън Дрент, Джонатан де Гузман, Ники Хофс, Тео Лусиус, Тим Винкен /62-Стейн Хуйсегемс/, Пиер ван Хойдонк, Йонас Колка /73-Бенджамин Де Койлер/
Нима тези играчи имат опит в евробитките ? Пиер ван Хойдонк не е онази фигура,която бележеше гол след гол. Тео Лусиус и Йонас Колка са сред другите по-известни,но и те не са от свръх класа.
Ще добавя и името на Ромео Кастелен,проекто-национал,но при него опитът абсолютно липсва.
Наистина,Локото не са играли пред 50 000 (капацитета на Де Кюип),но разполагат с потенциала и колектива да направят изненада и да вземат поне точка или минимална загуба там.
Треньорът на холандците е без сериозни успехи,не го познавам.
Предпоставките са да се получи оспорван мач.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Не сте прави да подценявате Фейенорд. Само се замислете - кои пък са Локомотив СФ. Сигурно в техните очи сме абсолютни неизвестници. Хубаво, Дирк Кайт го няма, но на негово място идва друг не по-слаб играч. Хойдонг и на 40 години да стане пак ще мушне някой друг гол на отбор като Локо. Мислете по-реално. И на мен ми се иска Локото да отстрани холандците, но шансовете им са по-малки от 1%
Да живее отбора на Форум СУ