Арабистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

Кога е твоето РД?Моето на 26 септември,тъй че още от сега си мисля за едно опознавателно напиване с колеги... :cyclopsani:
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Ей, и аз съм през септември родена :D -втори! :wink:
Явно има прилив на арабисти, родени през септември :D
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Добро определение измисли за "напиване" :) До 26ти все ще си намерила по- свои хора :) Кога ще пътувате за София... хич не остана време ... багажлък сериозен ще се мъкне,ааа :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Сериозен не, ами.. :D
Нямах представа, че притежавам толкова неща, преди да ги опаковам в чантите! Хем уж бях пестелив.. :P
Иначе моето окончателно заминаване от Бургас за София ще е най-вероятно на 6-ти по някое време, с някой влак. Ще си намеря ли спътници? :)
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Вече и багажа си стягате!!!Не съм и мислила за това!А спътник можеш да си намериш...от Ямбол
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Ааа,аз все още не съм ориентирала натам,просто ми хрумна :) Ама то тия дни ще почва да се оправя,че да не забравя нещо съществено :) Мен,ако питаш хич не ми се заминава ... гадна работа :( Мотаем се още малко из родните градове и .. туй то :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Съвпаденията тука стават вече твърде фрийки :laughing8:
Поздрави на вс колеги, и аз см в клуба. На второ желание, след първо японистика. Септември см и аз рожденик, датата е доста близо. Успокоиха ми се малко нервите, изглеждате супер весели хора всички. Колко сме общо, бту?

Както и да е, ще се видим след седмица. I'm looking forward to it :laughing8:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

кога е твоето РД?!!Ако и с теб пътуваме в един влак...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

13 септември см аз :)
Но за съжаление пътувам от Монтана, та засичане се съмнявам да има по влаковете. Сега очаквам да започнат битките по общежитията. Надявам се да имам някой колега наоколо. :)

Тц тц тц, шейм он ю, пийпъл, шейм он ю!
Къде се изпокрихте, един зашматкан арабист да няма наоколо. Вече сънувам комуникации с колеги :lol: Знам, че др ден започваме и ще се видим лайв, ама си ме гризе ентусиазмът.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

Запомнете най-важния си колега - Станчо, закръглен пичага с дълга коса, който 100% ще ви заприлича на герой от филм. Има ли шанс арабистиката да сте повече от една група бай да уей ?
Get High or Fly Tryin`
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Ако активността ни тук бе показателна, и за половин група нямаше да стигнем :) Значи девойчетата сме 22. Няма откъде да изровя инфото за юнаците.

П.П. Когато се записвах във ЦИЕК-а, сканирАх една перфектна косица. Елена Петрова пасти да яде, нема Хед енд Шолдърс, нема Пантен! Такава гарвановочерна, вълниста и лъскава прелест, като на този левент гривата, не бях виждала през живота си! Ако е била персоната Станчо... Очевидно е запомнен. :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Някаква идея как се пътува от Студентски град до ЦИЕК :?: Някой ми беше казал, че се сменяли 2 автобуса и се чудех какво е положението всъщност :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

сори за неуместния въпрос но какво е ЦИЕК ?
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Център по Източни Езици и Култури, там ще си караме уводния курс по редките езици :P Чудя се сега дали всъщност само този курс или и по принцип за лекции все там ще си ходим :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

black_lady, аз за директен транспорт още незнам, но с 280 от Студ град до СУ-то, и оттам за 15-тина минс изтичкваш до ЦИЕК. Наложи ли ми се да използвам градския... Бзвъзвратно ще се загубя :)
А доколкото разбрах, сме си в ЦИЕК за всичко, курсове, лекции, сесия. :) Твърде жалко, обаче. Щеше ми се малко в Ректората да имаше учебен процес...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”