Социология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

То това 4'ти е доста объркващо и вероятно не все го знае, става въпрос в тоя случай за Плиска. Иначе от там минават доста автобуси, аз не пътувам много към лъвов мост, обаче мисля, че от там минаваха 213,305,214 и там още какви бяха
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Oneirokritikon »

именно. а то не се и намира точно на Четвърти км, ми си е баш на Плиска май. поне аз така гледах по картите.

а, и още един въпрос, встрани от темата - вярно ли е, че първия семестър ще учим МАТЕМАТИКА?!?!? :shock: :shock: :shock:
не че не го очаквах де, ама някой знае ли нещо повече по въпроса с математиката - аз нямах часове по математика в последните две години и общо взето май вече не знам и цифрите как се пишат ( всъщност мога само на клавиатурата да ги пиша, хаха :lol: :lol: :lol: :lol: )
What you take won't kill you but careful what you're givin'...
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Не, обаче се учи икономика, което си е досадно и пак са много сметки

Иначе да, това е 50 метра от Плиска, аз съм учил в тоя квартал няколко год :)
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

общо взето май вече не знам и цифрите как се пишат
Еми пък ще помагаме...няма как:) Аз като казах на класната,че съм влязла социология за да не се занимавам повече с математика...и тя ми се изсмя.....Повече няма да коментирам :roll:
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

а аз пък като завърших класическа гимназия сега изобщо не се виждам ни със сметки ни с икономика...
проблемът е, че още не се е намерило кой да ми се изсмее в лицето. ама тва ще стане с течение на времето - все пак коджа колеги сме, ще има да си се смеем... :lol: :lol: :lol: :lol:
между другото, някой знае ли колко мъжки и колко женски социолози сме приети, в смисъл, дайте да се поупражняваме малко в статистика де, нали четири години само това ни чака... :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Oneirokritikon написа:а аз пък като завърших класическа гимназия сега изобщо не се виждам ни със сметки ни с икономика...
проблемът е, че още не се е намерило кой да ми се изсмее в лицето. ама тва ще стане с течение на времето - все пак коджа колеги сме, ще има да си се смеем... :lol: :lol: :lol: :lol:
между другото, някой знае ли колко мъжки и колко женски социолози сме приети, в смисъл, дайте да се поупражняваме малко в статистика де, нали четири години само това ни чака... :twisted: :twisted: :twisted:
Хаха, ще се оплача на г-жа Влахова от теб! :twisted:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

само смей - ще отида и ще й открадна метлата за да не ме настигне после 8) 8) 8)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Oneirokritikon написа:само смей - ще отида и ще й открадна метлата за да не ме настигне после 8) 8) 8)
Тя няма метла - Атина има! :twisted: Трябва нейната да гепиш! :) Или аз ще ти заема - гонила съм Ася с метла в 9-ти клас... Айде, да не превръщаме темата в класическа, че ще ни бият. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

В сайта на СУ пише, че курса ще е от 44 човека, като 12 от тях са момчета.

http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ta+bg.html

http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... _pr_soc_up ---> тук пък, ако има някой дето не го знае случайно, пише какво ще се учи и не виждам нещо свързано пряко с математиката
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Това, че няма общо с математиката.. може само да ме радва. хаха. не, че не съм я избутал и нея някак в средното, което беше преди век, но както се спомена някъде нагоре... само бегли спомени имам.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Самият факт,че се кандидатства И с матекматика значи,че математика се учи под формата на икономика и статистика и то бая ако съде по изнесения план.Не знам вие какво гледате :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

няма начин, ще трябва да се примирим с фактите. между другото, не че няма и друга тема за това де, ама знаете ли по колко езика имаме право да учим и как ще си ги избираме? 8)
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Ти нали като се записва посочи един език в молбата, него ще учиш. Аз съм писал енг., поне него да науча, че не знам бъкел
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

само че колкото глави - толкова мнения...
май това не е окончателният избор. доколкото разбрах в началото на акад.година пак ще ни питат за език. при мен проблемът е, че посочих език, който после се сетих че не искам да уча. освен това се надявах да има и някакви малко по-алтернативни опции, които са извън стандарта ( английски, френски, немски ) :?: :?: :?:
та някой освен мен чувал ли е за второ допитване, как стоят нещата и между какви езици можем да избираме? пуснете линк плс, ако някой разбере нещо...
Аватар
Alma
В началото бе словото

Мнение от Alma »

Здравейте на всички новопресъединили се и явно бъдещи колеги! Аз след първо класиране, когато се записах, хукнах по морето и хич не ми беше зле да ви кажа.... :lol: Oneirokritikon явно ти си ни колега ама момче ли се момиче ли се май не разбрах :oops:
а относно въпроса ти за езиците, аз посочих англйски също,тъй като прецених ,че няма да съумея да уча някой нов барабар с хилядите други неща...избора иначе до колкото знам е и между френски и немски.Тъй като няма испански ,сега е момента да възродя английския отново... 8) Ще има второ допитване,но мен това което ме притеснява е тая Физкултура и липсата на "спорт"....някой знае ли каква е разликата?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”