Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
е и аз не знам за това питам!в една тема на ЮФ се зачетох и там се търсеха от не знам кой си поток еди коя си група....и тнт! бай дъ уей вече почти само двама човека изписахме 5 страници
Да и аз минах през онази тема,но сигурно при тях е така понеже са доста хора,не знам.А за писането,ами като няма други от скромната ни специалност така е! Е,друг въпрос е че сме си устати явно
Един мой бивш съученик се записа това, а като го знам нас (и ученици, и учители) как ни разсмиваше всички през часовете, гарантирам ви голям смях ще пада и при вас
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
black_lady написа:fotone, дам, от английската в Бургас
Охоо,добре.Питам,да знам предварително ситуацията.Дано не съм само аз от София
Да му се не види това филмче в подписа ти-една минута го гледам и забравих какво щях да правя
Ех, мъже, мъже... все се разсейвате
Е, успех през октомври все пак
хоухоухоууу нямаше ме само един час ,а вече си имаме нова посетителка в топика...и потвърждение за поне още един колега:)екстра екстра само така до 2ри октомври ще се съберем....въпреки това продължавам да търся колежки......хелп миииииииииииииииии П.П. не знам дали само ти си от сф,но вероятността да има други от берковица е.....нулева
Нищо подобно,вероятността да има още някой от Берковица е доста голяма-поне 2%
Току що си направих труда да проверя къде е Берковица и видях че е на шест пръста разстояние от София...(на картата разбира се )и ми се стори мъничка.Я кажи колко ви е населението?
Jolly, що се оплакваш? Аз се радвам, че в моята специалност май май няма да има хора от Бургас Не че искам да прозвучи грубо, но ми е писнало едни и същи физиономии да гледам 5 години, та ми остава сега и още 5 да ги гледам
ми Берковица е на приблизително 80км от София ,а населението и е някъде около 14-15 хил.!Въпроса е,че всички се познаваме и съм убедена ,че няма да има никой(щеше да се чуе)....поне още имам надежди някой от бившия ми клас в Монтана да е записал тая специалност щот почти всички кандидатствахме с география.....