Българска филология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ами долу горе ще е толкова. Все пак в сайта на СУ, балът го има от 2000 година някъде и всеки може да си изчисли долу горе колко ще му трябва. Може да наблюдава и дали балът се покачва илис е смъква през годините... Пък и да се покачи..., ако нямаме добри резултати, нищо не можем да направим. Agileh, я по-оптимистично! Май и ти си се шашнала като повечето...
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Химера съжалявам за правописа си, разбира се, че съм на ясно с изискванията
, но просто никога не си проверявам постовете за провописни и каквито и да било там грешки, било то и граматически както в случая. А що се отнася за бала трябва за момиче да имаме около или в по-добрия случай над 4.50, за да ни е сигурен приема в специалността българска филология!А това, че всички сме се шашнали около изпита ми се струва напълно нормално, все пак около 50% са двойките, и това ака не е стряскащо!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ами то до калсиранията ще е стряскащо... Няма начин... На мен българска филология ми харесва, дори и да е задочно... За 2 години научих толкова много,че чак се привързах към литературните критиците... Почвам професионално да се изкривявам хихихи А за грешките ти...Аз исках само да си ги видиш, да си знаеш, къде бъркаш. То и аз допускам де и предпочитам да ми ги казват.
<<alhimikat>>
аз затова ти ги казвам или поправям понякога
все пак си от мойте хора и не мога да остана безразличен
<<alhimikat>>
аз затова ти ги казвам или поправям понякога
все пак си от мойте хора и не мога да остана безразличен
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Незнам, аз още от малка започнах да формирам някои мои възгледи и за да оставя в бъднините това, за което съм тук и сега, ще ТРЯБВА да се занимавам именно с това ми призвание - да показвам блясъка и величието, но да не говорим сега за това, то ще стане реалност до 5 години и когато видите на финалните надписи всяка седмица, или на всеки две седмици, веднъж името Галина Жекова се сещайте за мен 
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Не ми се вярва тази година да няма 2ки в СУ. Едва ли всички са засвгнали напълно темите, които бяха поставени. Проблемът е там,че аз имам и други изпити,а не мога да мисля за тях,защото СУ ми е най-важен. Ако има и други като мен- стягайте се! Вече нищо не може да направите! Поне не тази година! И как няма да стигне 4,50 за българска филология? Трябва! Поне за едно задочно 
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не е точно така, при задочниците подготовката е много по-трудна, понеже ходят само 2 седмици на очни и след това още толкова се готвят за изпита и е много трудно за толкова малък отрязък от време да се усвои материала, който на студентите, учащи редовно, им го набиват в продължение на един семестър! Това колко е съвестен всеки студент си е строго индивидуално!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Доколкото лично аз съм запозната в УНСС на лeкции никой не ходи, но нещата в СУ стоят по съвсем различен начин!
Последно промяна от elfer на 25 Юли 2005, 03:51, променено общо 1 път.