Въпрос във връзка с Облигационното право

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Mimi

Въпрос във връзка с Облигационното право

Мнение от Mimi »

Здравейте,имам въпрос,които не е с кой знае колко повишена трудност:може ли някой да ми каже кои са необходимите учебници и техните автори по Облигационно право за 3ти курс.Мерси предварително!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

зависи колко сериозно смяташ да се готвиш. класик е учебника на [b]проф. Кожухаров [/b]- Облигационно право - обща и особена част, най-новото издание е под редакцията на проф. П. Попов, но и старо издание ще ти свърши работа. по-нов автор е [b]проф. Калайджиев[/b], но неговия учебник пховечето хора го намират по-труден и по-тежко написан, а и той няма особена част. което всъщност не е чак такъв проблем, защото април месец доц. Конов чете доста подробно особената част и това е общо взето напълно достатъчно за да се подготвиш...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Mimi

Мнение от Mimi »

А сега остана само някой да ги прочете:) Преподавателите на кой от изброениете държат
нй-много,понеже ми омръзна да ме порязват заради това,че съм учила по техните си учебници?
SteelDragon
От дъжд на вятър

Re: Въпрос във връзка с Облигационното право

Мнение от SteelDragon »

Вземете една тема. Прочетете я във всички учебници. Ако разберете, защо има различни учебници, ще разберете, че няма значение по кой учебник учите, ако не разбирате какво пише в него. Ако разбирате, дори да четете глупости, ще разбирате че са глупости.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
kotio
В началото бе словото

Re: Въпрос във връзка с Облигационното право

Мнение от kotio »

Мнооого добре казано, колега!!!
Само ще допълня - важи за всеки предмет, за всяка специалност, за всичко писано напоследък в България!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”