Бойни спортове

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

А айкидото как е? Някой тренира ли? Или кикбокса е по-добрият вариант? Как се провеждат тренировките ?
БЪЛГАРИЯ над всичко!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

има ли пиян бокс? :)
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Ако има капуейра ше ходя да гледам.
Ако има пиян бокс ше ходя да участвам... За сметка на заведението :lol: :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Edno_momi4e написа:А айкидото как е?
Аз ходех.Много ми харесваше. Треньорът е много добър!
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Richard B. Riddick написа:има ли пиян бокс? :)
а има ли па куа джан? интересуват ме също южните стилове кунг-фу, тай дзи цюан, както и панджаб силат.

пекити търша филипино кали май пак е вариант.

сори, не се сдържах :lol: :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз съм се насочил към Ай Ки До.Но ще видим...
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

някой да се сеща кой е тоя сладур, че не мога да включа нещо?
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

katiunki написа: А относно кик-бокса...това за отдушника си е изключително вярно. Ставаме 2 за кик-бокс, дали ще има още ентусиасти?! :roll: :)
и аз,и аз :lol: отдавна съм мераклийка на кик-бокса обаче щото съм от дълбокия прованс,а там успех да има тренировки по нещо толкова екзотично :lol: тъй че като видях в списъка на СУ за спортовете,че го има си умрях от кеф :D а за носа-ако го счупим,ще го оправяме после,че съм момиче все пак,айде-на момчетата им тича,но на мен не ми се ходи с криво носле :roll: най-добрия начин все пак е да гледам да си го пазя :wink: а всъщност то за зъбите не се ли слага нещо в устата,за да не ти ги избият? :?
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Ох, аз съм 3-то кю в Айкидо! Ама някой знай ли водят ли се тренировките към някой клуб или... Защото аз предпочитам да съм си пак в същия клуб просто не във Варненския клон, а в Софийските клонове...
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Mira написа:
katiunki написа: А относно кик-бокса...това за отдушника си е изключително вярно. Ставаме 2 за кик-бокс, дали ще има още ентусиасти?! :roll: :)
и аз,и аз :lol: отдавна съм мераклийка на кик-бокса обаче щото съм от дълбокия прованс,а там успех да има тренировки по нещо толкова екзотично :lol: тъй че като видях в списъка на СУ за спортовете,че го има си умрях от кеф :D а за носа-ако го счупим,ще го оправяме после,че съм момиче все пак,айде-на момчетата им тича,но на мен не ми се ходи с криво носле :roll: най-добрия начин все пак е да гледам да си го пазя :wink: а всъщност то за зъбите не се ли слага нещо в устата,за да не ти ги избият? :?
Май има момичета ентусиастки. :) Това поне е хубаво, като няма женски отбор по футбол - дискриминацияяяя! :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Mira написа:
да,слага се.казва се гума за уста и наистина пази,ноооо не винаги :D
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

и аз мн се кефя на кик бокса, но нз дали ще ми остава време. ПРеди като тренирах тренировките бяха по 4-5 дена седмично и наистина не ми оставаше за нищо време освен да ходя на училище, да спя, да ям, да ходя на тренировка и след това пак - ядене+сън и така всеки ден...
Suaviter in modo, fortiter in re
Аватар
lokik
В началото бе словото

Мнение от lokik »

lexter въпрос на организация е. Просто трябва да забравиш за 2та часа на ден, дето гледаш токшоута/лежиш и бездействаш/чатиш с непознати мухльовци/пишеш по форуми или квото там правиш :) Винаги можеш да изклинчиш 2 часа за тренировка отнякъде. Да се тренира и учи едновременно е въпрос на желание. Да се бачка и тренира е по-големия проблем. Там трябва да прецениш вече какви са ти приоритетите.
pain is temporary, pride is forever :)
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ако не друго поне от съня можеш да спестиш два часа :D
Аватар
merlin
В началото бе словото

Мнение от merlin »

Яка тема!Честно казано и аз много се чудех дали бокса в СУ е на ниво.А и дали е само ,,Маризене"-нещо което е доста безсмислено ако искаш да практикуваш такъв спорт.
Proud to be bulgarian
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”