Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
и аз,и азkatiunki написа: А относно кик-бокса...това за отдушника си е изключително вярно. Ставаме 2 за кик-бокс, дали ще има още ентусиасти?!![]()
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Май има момичета ентусиастки.Mira написа:и аз,и азkatiunki написа: А относно кик-бокса...това за отдушника си е изключително вярно. Ставаме 2 за кик-бокс, дали ще има още ентусиасти?!![]()
отдавна съм мераклийка на кик-бокса обаче щото съм от дълбокия прованс,а там успех да има тренировки по нещо толкова екзотично
тъй че като видях в списъка на СУ за спортовете,че го има си умрях от кеф
а за носа-ако го счупим,ще го оправяме после,че съм момиче все пак,айде-на момчетата им тича,но на мен не ми се ходи с криво носле
най-добрия начин все пак е да гледам да си го пазя
а всъщност то за зъбите не се ли слага нещо в устата,за да не ти ги избият?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
да,слага се.казва се гума за уста и наистина пази,ноооо не винагиMira написа:и аз,и азkatiunki написа: А относно кик-бокса...това за отдушника си е изключително вярно. Ставаме 2 за кик-бокс, дали ще има още ентусиасти?!![]()
отдавна съм мераклийка на кик-бокса обаче щото съм от дълбокия прованс,а там успех да има тренировки по нещо толкова екзотично
тъй че като видях в списъка на СУ за спортовете,че го има си умрях от кеф
а за носа-ако го счупим,ще го оправяме после,че съм момиче все пак,айде-на момчетата им тича,но на мен не ми се ходи с криво носле
най-добрия начин все пак е да гледам да си го пазя
а всъщност то за зъбите не се ли слага нещо в устата,за да не ти ги избият?
и аз мн се кефя на кик бокса, но нз дали ще ми остава време. ПРеди като тренирах тренировките бяха по 4-5 дена седмично и наистина не ми оставаше за нищо време освен да ходя на училище, да спя, да ям, да ходя на тренировка и след това пак - ядене+сън и така всеки ден...
Suaviter in modo, fortiter in re
lexter въпрос на организация е. Просто трябва да забравиш за 2та часа на ден, дето гледаш токшоута/лежиш и бездействаш/чатиш с непознати мухльовци/пишеш по форуми или квото там правиш
Винаги можеш да изклинчиш 2 часа за тренировка отнякъде. Да се тренира и учи едновременно е въпрос на желание. Да се бачка и тренира е по-големия проблем. Там трябва да прецениш вече какви са ти приоритетите.
pain is temporary, pride is forever