Hattrick
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Хахаха, ами за отбора ми....сега съм в пета. Преди два сезона и аз бях изпаднала, ама то качването не е особено трудно. Залагам на малко играчи, а като купувам, гледам наистина да са добри. Оправям си периодично стадиона, ама те сега нещо много дигнаха цените
Важно е да си накупиш разни специалисти - лекари, рехабилитатори. Икономистите и говорителите ти покачват постъпленията от спонсори и фенове, така че не е лошо да имаш поне 2-3ма.
И такам... ще видим, докъде ще се доакрам тая година. Лошото е, че покрай КСК почти го бях зарязала Хеттрика. Сега трябва да пооправя малко нещата
А отборът ми се казва Team_of_light.
Важно е да си накупиш разни специалисти - лекари, рехабилитатори. Икономистите и говорителите ти покачват постъпленията от спонсори и фенове, така че не е лошо да имаш поне 2-3ма.
И такам... ще видим, докъде ще се доакрам тая година. Лошото е, че покрай КСК почти го бях зарязала Хеттрика. Сега трябва да пооправя малко нещата
А отборът ми се казва Team_of_light.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
По ирония на съдбата аз се зарибих точно по време на КСК!!:)Иначе тея административни казуси от играта така да се каже съм ги уредил.Аз също разчитам на малко играчи - сега съм с 20 като броим и треньора,щото и него го пускам да играе като закъсам с контузии(той е на 33 години).Иначе ако някои иска да ми разгледа отбора името е FC NAPAST OOD
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Само вижте какво ми пратиха на мейла тези:
И кое му е обидното на името на отбора ми - ФК Мизантроп??
И това след близо седмица чакане... Не'ам думи, баси.Администраторите прегледаха молбата Ви за отбор, наречен FC Misanthrope в Hattrick на http://www.hattrick.org. За нещастие молбата Ви се оказа незадоволителна поради това, че е или непълна, или неправилна, или и двете. Можете да пуснете нова молба. Въпреки, че следните причини може и да не са сред тези за отхвърляне на молбата Ви, някои от най-разпространените са:
Обидно име на отбор или потребител: очаква се да използвате безобидни имена на отбор и потребител. Hattrick е място за среща на хорам както деца, така и възрастни, от цял свят. Расистки или подобни дискриминиращи имена не се толерират.
Кандидатура за лига, различна от страната, в която живеете: правилата на Hattrick изискват потребителите да се записват в лигата на страната, в която живеят.
Съжаляваме, че не можем да приемем молбата Ви и се налага да Ви помолим да я попълните наново. Надяваме се да Ви видим в света на Hattrick скоро въпреки всичко!
Вие сте попълнили следното:
Псевдоним/Име на ползвателя: cindil-pindil
Отбор: FC Misanthrope
Пощенски адрес: 1313 София
/Game Masters(Управители на играта) на Hattrick
И кое му е обидното на името на отбора ми - ФК Мизантроп??
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър