за повтарящите кск:)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

за повтарящите кск:)

Мнение от Мила »

и така, с кого ще се засичаме догодина ?:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

вероятно с мен, ако не остана доволна от сегашната си специалност имам планове да се прехвърля или да кандидатствам отново, а може и първо едното и после другото за по-сигурно :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

С мен ще се засечеш другата година ;). За ФМИ ще съм кандидат, но не защото тази година не са ме приели, а защото сега ще съм 12-ти клас и ще кандидатствам другата година. ;) :angel5:
Аватар
raduslaf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raduslaf »

Тук вероятно ще пишат доста разочаровани момчета и момичета, които по една или друга причина не са успели да влязат тази година.На всички тях искам да кажа - не се отчайвайте!На всеки може да се случи независимо колко е учил и колко е умен и т.н.Случи се и с мен.Миналата година кандидатсвах право и бях пълен провал.Не четох досатъчно и резултатът беше плачевен.През тази година успях да разбера, че всъщност нищо фатално не се е случило.Една година не може да бъде от значение.Поработих, побездействах, докато не стана време отново да чета за изпитите.Когато започнах отнова да уча с изненада установих, че доста неща си спомням и то добре.Просто си дадох малко газ и нещатата се получиха.А в началото ми минаваха мисли от рода на "Аз съм срама в семейството, пълен провал съм" и т.н.Ето че една година по късно съм студент първи курс по право - моята мечтана специалност.Така че не се предавайте - нека мине една година.Тя няма да бъде решаваща за нищо.Но в никакъв случай не се отказвайте, а напротив - дайте на всички да разберат, че по някакво нещастно стечение на обстоятелствата ще пропуснете една година и на следващата ще постигнете целта си така, както сторих и аз.Успех на всички!
justice [ftbc]
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

и аз така мин год не ме приеха,но тази год съм приета желанат от мен специалност!:)така че не се отчайвайте нищо не е загубено!
За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Аз пък миналата бях приета Тюркология, която реших, че не искам да уча. Така че изкарах една година в Пловдивския и тази година кандидатствах пак за английската филология :) Та там съм вече. И на мен не ми липсва и не съжалявам за едната година - нищо не е това!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Но ако сте момчета се отчайвайте, и то много, защото казармата си иска дължимото! :thefinger:
Аватар
raduslaf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raduslaf »

Да прав е потребителят над мене.Но аз забравих да уточния как я избегнах казармата :) Записах се да уча в свободния факултет на Техническия.Там само с диплома се записваш, плащаш си семестъра, зимаш уверението и повече не стъпваш там.Тва е :)
justice [ftbc]
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

raduslaf написа:Да прав е потребителят над мене.Но аз забравих да уточния как я избегнах казармата :) Записах се да уча в свободния факултет на Техническия.Там само с диплома се записваш, плащаш си семестъра, зимаш уверението и повече не стъпваш там.Тва е :)
А,не внасяш ли "красивата" семстриална такса? :lol: :lol: :lol:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

uktc написа:Но ако сте момчета се отчайвайте, и то много, защото казармата си иска дължимото! :thefinger:
Хе-хе-хе :lol:
Аз казармата я избегнах пак :lol: Така че и да уча и да не уча,
войник няма да ходя :P
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

А ако си представим, че си учил достатъчно и пак си го издухал, то къде е резонността на това да кандидастваш догодина, като знаеш, че целият изпит е рулетен полуфарс (иде реч за литературата и историята, останалото е далеч от мен)?

Аз не знам дали ще кандидаствам догодина, ще изчакам да видя накъде ще ме духне вятъра. Така или иначе, след като знам, че изпитът е като пускане на фиш за тотото, мога да отида и да хвърля един. :lol: Важното в случая е, че нямам и най-малкото желание да стъпя изобщо в СУ и не знам как ще издържа цяла една година в тая канавка.
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

нямазначение написа:А ако си представим, че си учил достатъчно и пак си го издухал, то къде е резонността на това да кандидастваш догодина, като знаеш, че целият изпит е рулетен полуфарс (иде реч за литературата и историята, останалото е далеч от мен)?

Аз не знам дали ще кандидаствам догодина, ще изчакам да видя накъде ще ме духне вятъра. Така или иначе, след като знам, че изпитът е като пускане на фиш за тотото, мога да отида и да хвърля един. :lol: Важното в случая е, че нямам и най-малкото желание да стъпя изобщо в СУ и не знам как ще издържа цяла една година в тая канавка.
Ако наистина така мислиш,какво търсиш във форума на "канавката" :?:
Hit the road Jack :!:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

И съм кандидат-студент догодина :) Приеха ме на първо желание, но просто всичко около кандидатстването е толкова добре организирано и измислено, че направо цялата работа ми е страшен кеф и затова не се записах, а реших да повторя :lol: :twisted:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Lo_Ridah написа: Ако наистина така мислиш,какво търсиш във форума на "канавката" :?:
ААААААахахахахааха. :lol: А не е ли ако искам? Така или иначе съм студент в "канавката" и имам първото право да си стоя в този форум... :roll:
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

нямазначение написа:
Lo_Ridah написа: Ако наистина така мислиш,какво търсиш във форума на "канавката" :?:
ААААААахахахахааха. :lol: А не е ли ако искам? Така или иначе съм студент в "канавката" и имам първото право да си стоя в този форум... :roll:
Стой си колкото искаш-сам си противоречиш.Не мога да ти схвана тактиката-уж не ти харесва унито,а влизаш.Като не та кефи не влизай-има лесно.Ама си избрал явно да влезеш-ок твое право.Тогава поне не оплювай мястото което си избрал-така плюеш на избора си,а оттам и на самия себе си.Ай жив и здрав бъди :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”