Да видим кой какъв спорт ще пише?
Модератори: ники, Methuselah
btw къде се намира басейн "Академик"(нали там е джвакането
) - т.е. близо ли е до студентски град/ФМИ. и мога ли да запиша спорт , ако го няма сред задължителните дисциплини - на практика излизат над 30 кредита - пак ли ще има оценка или само "за здраве" в този случай 
Зад всеки успял мъж седи една горда жена и една изключително изненадана тъща.
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Абе аз първоначално си мислех да пиша волейбол, ама може и аз да се включа към "тиролската групичка". Я си представете зимата, -20 градуса сняг, и ние вървим с един сандбернар с бъклица коняк около врата....направо да ти се прииска да се скриеш зад някоя преспа и да се правиш, че те е настигнала лавина.....Cris написа:Почва да се сформира дружинката, в която ще се караме кой е носил ракията и защо сега я няма?!

- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ммм... направо като сбъднат сънhazel написа:Абе аз първоначално си мислех да пиша волейбол, ама може и аз да се включа към "тиролската групичка". Я си представете зимата, -20 градуса сняг, и ние вървим с един сандбернар с бъклица коняк около врата....направо да ти се прииска да се скриеш зад някоя преспа и да се правиш, че те е настигнала лавина.....Cris написа:Почва да се сформира дружинката, в която ще се караме кой е носил ракията и защо сега я няма?!
ПС: А защо се ми се прецакват цитатие, гледам скрипта и не виждам грешки
Последно промяна от Cris на 25 Авг 2006, 17:35, променено общо 2 пъти.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
И сега какви ще ги вършим? Аз много се чудя какво да записвам...katiunki написа:Мислех си, че ентуасиастите като мен са малко...В училище тренирах малко женски футбол, бяхме си сформирали секцийка, но доколкото знам в СУ няма...Иначе аз щях да съм първа писта там, като гледам заедно с теб.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Кик-бокс, не ми се рискува живота с момчетата във футбола.sunbreeze написа:И сега какви ще ги вършим? Аз много се чудя какво да записвам...katiunki написа:Мислех си, че ентуасиастите като мен са малко...В училище тренирах малко женски футбол, бяхме си сформирали секцийка, но доколкото знам в СУ няма...Иначе аз щях да съм първа писта там, като гледам заедно с теб.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Е то това басейнче е на 10 мин от "Академик"Mira написа:идея си нямам,цитирам справочника простоStark написа:Нем там няма плувен басейн,май е едно басейнче близо до блокчетата на ФФMira написа:ми май на стадион "Академик",кв. Гео МилевFervourrr написа:Аз пък съм към катерачите....а за 2-ри-аеробика.Ако някой знае къде се тренира 2-то,моля да сподели
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?