Ми почти всяка чалга ми действа депресиращо...като я пуснат в някоя от кръчмите и аз трябва да я заглушавам с алкохол.После се депресирам от сметката и от махмурлука по-късно
Най-депресираща песен
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
браво, пор!!!!!браво!!!Днес бях на караоке и един симпатяга по едно време извиси глас на някаква чалгия, та се почувствах длъжен после да изръмжа един Ace of Spades
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
дам...Човек разбира, че всяка любов е обречена, докато я слуша тази песен... къса ми се сърцето направо Crying or Very sad
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
предварително се извинявам,ако тия песни се поватарят,ама не ми се четеше всичко отначало
на мен депресиращо ми действат (или по-точно утаява депресията ,в която се намирам..) -> Deftones - Be Quiet And Drive Away.. , Deftones въобще; Cranberies - Zombie + Ode To My Family + някои други ; ATB - I Wanna Cry + Let U Go ; Red Hot Chili Peppers - Otherside + Under The Bridge ; Moby - Why Does My Heart Feel So Bad ; Nothing But A Girl - Missing ; Linkin Park - Crawling + With You + повечето май ; Nirvana - You Know You're Right и мнооооо други ,за тия се сетих в момента
а иначе,подкрепям твърдо всички,които са казали ,че чалгата,по-фолка и разните му там разновидности (е без автентичната бълг.народна музика ест.) им действат депресиращо!и с двете ръце съм 'за'
на мен депресиращо ми действат (или по-точно утаява депресията ,в която се намирам..) -> Deftones - Be Quiet And Drive Away.. , Deftones въобще; Cranberies - Zombie + Ode To My Family + някои други ; ATB - I Wanna Cry + Let U Go ; Red Hot Chili Peppers - Otherside + Under The Bridge ; Moby - Why Does My Heart Feel So Bad ; Nothing But A Girl - Missing ; Linkin Park - Crawling + With You + повечето май ; Nirvana - You Know You're Right и мнооооо други ,за тия се сетих в момента
а иначе,подкрепям твърдо всички,които са казали ,че чалгата,по-фолка и разните му там разновидности (е без автентичната бълг.народна музика ест.) им действат депресиращо!и с двете ръце съм 'за'
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)