най-хубавата и перспективна специалност:)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
най-хубавата и перспективна специалност:)
здравейте искам да попитам коя според вас е най-яката специалност в софийския?аз лично искам да следвам туризъм ако някой у4и това моля да сподели наблюдения!а и за изпита по испански език с какжа трудност е ?аз уча я езикожа гимназия и на олимпиади сам ходила но пак не знам дали ще съм подготвена.....ориентирайте ме:)
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
За туризма нека пише някой,който следва,но аз лично мисля,че туризма става само за магистратура,за надграждане,както и журналистиката междувпрочем.4 години да учиш туризъм като можеш да го изкаарш за две и то като надграждане на основна специалност би бил по добрия вариант за мен.Но хора всякакви.
А по повод първия ти пост-трябва да се ориентираш сама,аз есга ако ти кажа следвай теология,ще ме послушаш ли
Чети из форума има изключително много теми,които на места съдържат ценно инфо.Наготово хубост не става 
А по повод първия ти пост-трябва да се ориентираш сама,аз есга ако ти кажа следвай теология,ще ме послушаш ли
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Всичко зависи от интересите ти.
Не можеш да запишеш журналистика без да си прочел един вестник или гледал новините, както не можеш МО да запишеш без да имаш някакви елементарни гео-политически познания.
Затова сядаш, разглеждаш специалностите(вземи си един справочник) и каквото ти хареса и допадне като интереси- нека това да е.
Не прави както една позната направи- сложила в желанията си по-напред неща които после не и харесваха и записа Археология само и само за да не се класира на по-предна специалност
Не можеш да запишеш журналистика без да си прочел един вестник или гледал новините, както не можеш МО да запишеш без да имаш някакви елементарни гео-политически познания.
Затова сядаш, разглеждаш специалностите(вземи си един справочник) и каквото ти хареса и допадне като интереси- нека това да е.
Не прави както една позната направи- сложила в желанията си по-напред неща които после не и харесваха и записа Археология само и само за да не се класира на по-предна специалност
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ще се изненадаш като откриеш колко малко от бъдещите ти колеги всъщност ще имат такива знанияне можеш МО да запишеш без да имаш някакви елементарни гео-политически познания.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick