ФМИ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Blade
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Blade »

Нещо колегите и колежките ИС липсват във форума 8)
Аватар
CyBoRGa
В началото бе словото

Мнение от CyBoRGa »

Blade мога да ти покажа един :)
Първия ден от записването висях цял ден там с номер 101 и затвориха на номер 100.
хахах пич,аз бях номер 100,сигурно ме помниш (и искренно се надявам да не ме мразиш :roll: )
Аватар
Blade
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Blade »

Дано сами да се покажат поне на 2-ри,3-ти и т.н. :wink:
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

хахах пич,аз бях номер 100,сигурно ме помниш (и искренно се надявам да не ме мразиш :roll: )
Спокс, да не съм те изплашил като подскачах истерично и се въргалях по пода... 8) Не не тая омраза към теб. Впрочем номерца 99 и 100 ми се видяха пичове. То с тез номерчета сме бахти Киборгите :D . Една колежка, която се записа Право ми вика: "За какви номерчета ми разправяш, по дяволите?!" при тях нямало такава схема :shock: .
Изображение
Аватар
X_FACT0R
В началото бе словото

Мнение от X_FACT0R »

Blade написа:Нещо колегите и колежките ИС липсват във форума 8)
Най-накрая и да видя някой ИС във Форума и да реша да се регна ,за да се запознаем:) Ама като ти гледам ника имам усещането,че вече се познаваме- ако си от Търново математическата даже вече трябва да згряваш кой съм:)
BeHappY
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

x-factor, ти от търново от математическата ли си? познаваш ли веселин и знаеш ли къде се е класирал :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
X_FACT0R
В началото бе словото

Мнение от X_FACT0R »

От там съм. А Веселин,не само го познавам ами и бяхме съученици:) Него го приеха КН още на първо класиране(както още 4 човека от класа ми).
BeHappY
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

супер, много се радвам за него :)
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Хора я кажете дали за една година учене е възможно да се вредя за информатиката? :roll: Притеснява ме, че повечето са завършили МГ-та, а аз другата година завършвам техникум и може би съм доста по-назад с материала. По учебници за профилирана подготовка съм учил, но имам само по 4 часа математика седмично... В 12 клас ще уча мат. по 3 часа седмично. Това ме притеснява. Иначе повечето задачи от учебниците мога да ги решавам. Възможно ли е да вляза? :cry:
Последно промяна от uktc на 25 Авг 2006, 10:31, променено общо 1 път.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

uktc написа:Хора я кажете дали за една година учене е възможно да се вредя за информатиката? :roll: Притеснява ме, че повечето са завършили МГ-та, а аз другата година завършвам техникум и може би съм доста по-назад с материала. По учебници за профилирана подготовка съм учил, но имам само по 4 часа математика седмично... Това ме притеснява. Иначе повечето задачи от учебниците мога да ги решавам. Възможно ли е да вляза? :cry:
Можеш, само трябва да учиш. :)
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Е мерси, че ме окуражи, но съм доста негативно настроен... :cry:
П.П. Victoria, винаги съм се чудил кой е господина на аватара ти? :wink:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

uktc написа:Е мерси, че ме окуражи, но съм доста негативно настроен... :cry:
П.П. Victoria, винаги съм се чудил кой е господина на аватара ти? :wink:
Не се притеснявай, имаш ли желание ще успееш, все пак не всички са учили в МГ-та преди. :) А и мога да ти кажа, че с по три часа седмично (последната 6) математика изкарах хубава оценка, така че не се отчайвай. :)
Господинът на аватара ми е Иван Тонов.
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

uktc написа:Хора я кажете дали за една година учене е възможно да се вредя за информатиката? :roll: Притеснява ме, че повечето са завършили МГ-та, а аз другата година завършвам техникум и може би съм доста по-назад с материала. По учебници за профилирана подготовка съм учил, но имам само по 4 часа математика седмично... В 12 клас ще уча мат. по 3 часа седмично. Това ме притеснява. Иначе повечето задачи от учебниците мога да ги решавам. Възможно ли е да вляза? :cry:
Аз бях езикова, но пак имахме по 4 часа математика (2 редовни и 2 ЗИП). Последната година в 12 клас ходих на курс по математика, вкъщи си решавах задачи и ... Информатика на 2-ро класиране, 5.20 ми е най-високата оценка от изпитите. Така че можеш да влезеш информатика, а с малко повече усилие - дори информационни системи ;)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Blade
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Blade »

[quote="X_FACT0R"][quote="Blade"]Нещо колегите и колежките ИС липсват във форума 8)[/quote]

Най-накрая и да видя някой ИС във Форума и да реша да се регна ,за да се запознаем:) Ама като ти гледам ника имам усещането,че вече се познаваме- ако си от Търново математическата даже вече трябва да згряваш кой съм:)[/quote]

Да Антонка загрявам :wink:
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и според мен можеш да го постигнеш, аз съм от икономическа гимназия и основно смаа се подготвях...последната година имах 5 часа седмично зип, но там също ставаше самостоятелно, защото всички там кандидатстваха за икономически университети...ходих на пролетен курс и решавах адски много задачи цялата година.......намери си хубави сборници и залягай яко :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”