Дискусия: за произхода на живота и на човека
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
Дискусия: за произхода на живота и на човека
Креационизъм vs. еволюция - повечето форуми си имат подобна тема, та нека и този (макар и само за украса)
Въпросът: От къде сме се взели ние, хората? от кал и камъни, съсирена кръв? произлезли от маймуната (по избор: шимпанзе или горила)? дали сме се изтърсили направо из Божественото Слово? или сме поредната пакост на Дявола, делото на някой сгафил Демиург?
И по-важно: откъде е дошъл животът? от някъде там? винаги ли е съществувал? създаден ли е от някого или сам се е зародил?
Въпросът: От къде сме се взели ние, хората? от кал и камъни, съсирена кръв? произлезли от маймуната (по избор: шимпанзе или горила)? дали сме се изтърсили направо из Божественото Слово? или сме поредната пакост на Дявола, делото на някой сгафил Демиург?
И по-важно: откъде е дошъл животът? от някъде там? винаги ли е съществувал? създаден ли е от някого или сам се е зародил?
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Ако можеш да обвържеш еволюционизма с панспермията(литопанстермията)и фракталността ще получиш моя Отговор
Или с други думи - живота е "посят" на земята под формата на бактерия,която е еволюирала,подчинявайки се на математически архиобразци,
Гениална съм,нали,как само обединявам воюващи школи

Или с други думи - живота е "посят" на земята под формата на бактерия,която е еволюирала,подчинявайки се на математически архиобразци,
Гениална съм,нали,как само обединявам воюващи школи
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
9x6? ama tva sa gluposti
Вярно е само Произволното Самозараждане! От развалено месо възникват мухи, от трици и мръсни ризи се получавата мишки (май повече сиви, отколкото бели). Нямам обаче рецепта за слон
на някого да му се намира?
Вярно е само Произволното Самозараждане! От развалено месо възникват мухи, от трици и мръсни ризи се получавата мишки (май повече сиви, отколкото бели). Нямам обаче рецепта за слон
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
е да но това казва от къде е дошъл живота на земята а не казва как се е създала въпросната бактерия по принцип.MZ4 написа:Ако можеш да обвържеш еволюционизма с панспермията(литопанстермията)и фракталността ще получиш моя Отговор![]()
![]()
![]()
![]()
Или с други думи - живота е "посят" на земята под формата на бактерия,която е еволюирала,подчинявайки се на математически архиобразци,![]()
Гениална съм,нали,как само обединявам воюващи школи![]()
![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Berserker, ти защо даваш друг ход на дискусията
по темата:теорията за големия взрив ми звучи достоверно. Ще мине време всичко ще разберем и всякаква романтика и загадъчност от живота на хората ще се изпари ...
по темата:теорията за големия взрив ми звучи достоверно. Ще мине време всичко ще разберем и всякаква романтика и загадъчност от живота на хората ще се изпари ...
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
а берс, че аз откога ти повтарям че се съмнявам , че хич ме няма 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!