Социология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
deimos
В началото бе словото

Мнение от deimos »

feky написа:леле, не ми казвай, че това си го написала в 4 часа сутринта :)
повярваи ми написала го е
честито и да почерпиш иии петък в 6 часа пред калината с класната кажи на който видиш и вечерта сме в нас
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

За нагласа има я, аз точно това исках да уча, на първо място съм я писал. Преди година прочетох две книжки на проф. Фотев и много ми хареса социологията като наука.

Деимос, това за класната към кой е адресирано ?
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

Към мен:) А feky, само ние двамата ли сме от форума социология?
Аз пък само да ти кажа,че като се записвах видях няколко колежки(ама за жалост николко колеги :( ) и мога да ти кажа,че има МАТ`РЯЛ :lol: Искам да кажа,че има много приятни наглед дами :)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Fervourrr , има още едно момиче - Алма(тя влезе още на първо класиране), но сега сигурно празнува. Иначе тук на мен ми пише, че са приети 15 момчета. Принципно ако не си във ФМИ има изобилие от момичета :)

По някое време мисля да преместа тая тема с СТУДЕНТИ. Все ще се намери някой от горните курсове, който да ни даде съвет :)
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър

Мнение от Fervourrr »

мдаааа значи пак съм сбъркала факултета:) Ама се надявам виe 15-тимата да компенсирате за целия ФМИ :)

ps:ам ти от дека си???
-Как си?
-Горе-долу....
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

:) Ами аз съм си от СФ душа. Който се нуждае от някаква помощ да казва :!:
able
В началото бе словото

Мнение от able »

привет колеги! :D...социологическите ми проучвания сочат че съществува слаба посещаемост и активност от страна на колегите социолози :shock: :D .. нещо не можем да се съберем :) и все пак..Нина пр ми е :D
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Здравейте колеги. Не знам дали ще имаме възможност да се виждаме често по лекции, но пък ако не - просто ще комуникираме тук. Някой знае ли кога започва учебната година. За да не се засиля много рано :)
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър

Мнение от Fervourrr »

Започваме на 02.10,но в коя сграда трябва да отидем? В ректората или на 4-ти километър??? Ако някой има информация моля да сподели :)
-Как си?
-Горе-долу....
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Fervourrr написа:Започваме на 02.10,но в коя сграда трябва да отидем? В ректората или на 4-ти километър??? Ако някой има информация моля да сподели :)
:lol: :lol: :lol:
Някои може и на 4ти км, но аз все още мисля, че не съм за там :lol: :lol: :lol: ----сигурен признак, че не съм права :oops:

Всеки където му е факултета, но трябва да питаш като наближи, защото може да са решили и всички в централната сграда :idea:
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Защо не оставите по някой номер в ICQ. Така може малко по-лесно да се комуникира, а и долу горе да видим кой кога мисли да ходи. Пък и след месец и нещо чат може вече да се чувстваме като стари познати. Някой ще има ли на общежитие? Стаите на СУ не са от най приветливите и повярвайте... най-малкото Ви трябва и кофти човек до вас... Чудесия.
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Моя номер е 232024461

Някой ако иска да се обади, нямам нищо против, даже е хубаво. Без това не сме много хора, по-добре да се знаем от рано :)
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

началото на академичната година

Мнение от Oneirokritikon »

алоха, колеги 8) 8) 8)
аз доколкото разбрах академичната година започва по два пъти - първо има "тържествен момент" (ако смея да го нарека така, естествено...) в дворчето на Ректората, а после всички дружно се занасяме към нашия любим, незаменим, единствен и символично натоварен Четвърти километър...
или поне така разпавят старите и авторитетите. не знам. ще видим с течение на времето... нали на сайт-а на университета ще има инфо непрекъснато.
What you take won't kill you but careful what you're givin'...
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Да, така е колега. То даже по-добре да си спестим откриването в ректората. Прицнипно го правят в една аула и е физически невъзможно да присъстваш там, пък и няма смисъл. Отнякъде трябва да разберем какво е положението с часовете при различните факултети и специалности.

Надявам се ще споделяте, ако научите нещо.
Аватар
Oneirokritikon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Oneirokritikon »

същото, и аз чувам вече на няколко пъти, че няма смисъл да се ходи в Ректоратното откриване. ако имаше смисъл щеше да е много странно, защото не знам как става така , че всички да се поберат само в едната аула :roll: :roll: :roll:

а някой може ли да ми каже как се стига от Лъвов мост до четвърти км, понеже аз съм не толкова от западен, отколкото от западнал квартал, и май ще ми се налага да стигам по някакъв начин от Лъвов до Четвърти...знам че там има некви рейсове за младост, ама само толкова... :?: :?: :?:
What you take won't kill you but careful what you're givin'...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”