БИАТЛОН

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

БИАТЛОН

Мнение от Circle Line »

Здравейте! Интересува ме може ли да се запише биатлон, защото досега никъде из форума не се говори за този спорт, а пък аз много го харесвам и искам да се занимавам с него :!: :!:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Това верно е велик спорт,ама съдейки от справочника май от зимните спортове има само СКИ !
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Няма, хора, нямааааа... ако имаше, нямаше да забягна във Финландия за зимата. :lol:
И сега сериозно - няма, за огромно мое съжаление. Дори и ски бягане няма, само едни бълхаливи ски лагери през зимата, в които се пие и пее и чат пат да се сурнеш по някое хълмче (ако не си в отбора).
Ако имаше биатлон, аз щях да бъда първата записала се (следя го неотклонно от 1996, 2 години преди всички да се запалят по него, покрай Катето. Мога да издам и малко секретно инфо, ако наистина си фен ;) Т.е. сигурна съм, че го знаеш, ама ако го чуеш от другаде, освен от телевизията, може да се навиеш...)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Държавата биатлона попринцип не може да го "поддържа", пък камо ли СУ!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Хайде хора, фенове на Биатлона, покажете се. Това е един страхотен спорт, в който динамика, неповторимост и непредсказуемост се смесват в непобедима комбинация.
Добре звучи, нали? Жалко само, че никак добре не стоят нещата в българския отбор. Доколкото разбрах Катя пропуска първата половина от сезона, което е ужасно. Надявам се да се подобрят нещата в следващите години, но при липса на финансови средства не знам как ще стане това. Въпреки всичко обаче, мисля, че при условията в отбора, това, което правят състезателите си е цяло геройство. Ще стискаме палци и през следващия сезон!!!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ако имаше биатлон, веднага щях да се запиша...
След ските това ми е любимият зимен спорт!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Биатлонът е от най-най-любимите ми спортове... Не бих го записал, но бих идвал да гледам всички състезания на студентите :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

sedrik написа:Хайде хора, фенове на Биатлона, покажете се. Това е един страхотен спорт, в който динамика, неповторимост и непредсказуемост се смесват в непобедима комбинация.
Добре звучи, нали? Жалко само, че никак добре не стоят нещата в българския отбор. Доколкото разбрах Катя пропуска първата половина от сезона, което е ужасно. Надявам се да се подобрят нещата в следващите години, но при липса на финансови средства не знам как ще стане това. Въпреки всичко обаче, мисля, че при условията в отбора, това, което правят състезателите си е цяло геройство. Ще стискаме палци и през следващия сезон!!!
Аз се показах вече и още някои хора се показаха...жалко наистина, че не може да се тренира биатлон към СУ, явно и този сезон само ще го гледам по телевизията...някой знае ли кога точно започва новият сезон, беше някъде към края на ноември, ама не си спомням точната дата сега.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Сезонът започва в Остерзюнд на 29 Ноември. Разгледай тук за повече информация: http://www.biathlonworld.com/eng/events/default.htm.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”