БИАТЛОН
Модератори: ники, Methuselah
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
БИАТЛОН
Здравейте! Интересува ме може ли да се запише биатлон, защото досега никъде из форума не се говори за този спорт, а пък аз много го харесвам и искам да се занимавам с него

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Няма, хора, нямааааа... ако имаше, нямаше да забягна във Финландия за зимата.
И сега сериозно - няма, за огромно мое съжаление. Дори и ски бягане няма, само едни бълхаливи ски лагери през зимата, в които се пие и пее и чат пат да се сурнеш по някое хълмче (ако не си в отбора).
Ако имаше биатлон, аз щях да бъда първата записала се (следя го неотклонно от 1996, 2 години преди всички да се запалят по него, покрай Катето. Мога да издам и малко секретно инфо, ако наистина си фен
Т.е. сигурна съм, че го знаеш, ама ако го чуеш от другаде, освен от телевизията, може да се навиеш...)
И сега сериозно - няма, за огромно мое съжаление. Дори и ски бягане няма, само едни бълхаливи ски лагери през зимата, в които се пие и пее и чат пат да се сурнеш по някое хълмче (ако не си в отбора).
Ако имаше биатлон, аз щях да бъда първата записала се (следя го неотклонно от 1996, 2 години преди всички да се запалят по него, покрай Катето. Мога да издам и малко секретно инфо, ако наистина си фен
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Хайде хора, фенове на Биатлона, покажете се. Това е един страхотен спорт, в който динамика, неповторимост и непредсказуемост се смесват в непобедима комбинация.
Добре звучи, нали? Жалко само, че никак добре не стоят нещата в българския отбор. Доколкото разбрах Катя пропуска първата половина от сезона, което е ужасно. Надявам се да се подобрят нещата в следващите години, но при липса на финансови средства не знам как ще стане това. Въпреки всичко обаче, мисля, че при условията в отбора, това, което правят състезателите си е цяло геройство. Ще стискаме палци и през следващия сезон!!!
Добре звучи, нали? Жалко само, че никак добре не стоят нещата в българския отбор. Доколкото разбрах Катя пропуска първата половина от сезона, което е ужасно. Надявам се да се подобрят нещата в следващите години, но при липса на финансови средства не знам как ще стане това. Въпреки всичко обаче, мисля, че при условията в отбора, това, което правят състезателите си е цяло геройство. Ще стискаме палци и през следващия сезон!!!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз се показах вече и още някои хора се показаха...жалко наистина, че не може да се тренира биатлон към СУ, явно и този сезон само ще го гледам по телевизията...някой знае ли кога точно започва новият сезон, беше някъде към края на ноември, ама не си спомням точната дата сега.sedrik написа:Хайде хора, фенове на Биатлона, покажете се. Това е един страхотен спорт, в който динамика, неповторимост и непредсказуемост се смесват в непобедима комбинация.
Сезонът започва в Остерзюнд на 29 Ноември. Разгледай тук за повече информация: http://www.biathlonworld.com/eng/events/default.htm.
And now, let us step into the night
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"