Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Pimkie написа:Здравейте,аз също ще съм ви колежка,казвам се Магдалена
Хей, здравей и от мен! Казвам се Катя, радвам се, че се присъединяваш към веселата ни компания. Както каза колжката по-горе - дай някакво инфо за теб, ако искаш разбира се. Може и снмка да пуснеш.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Здравей Pimkie,аз съм Вальо и се радвам,че се присъединяваш към скромната ни комапния.Няма да повтарям колежките като ти казвам,че може да дадеш инфо за себе си,затова просто добре дошла в отбора !!!
Искам да предложа на колегите да си разменим ICQ,SKYPE или никове и канали в mIRC където ще можем да чатим.Ако някой знае как става може и да си направим собствен канал в mIRC !!! Има ли въодушевени от идеята ?
THE_PARASITE написа:Искам да предложа на колегите да си разменим ICQ,SKYPE или никове и канали в mIRC където ще можем да чатим.Ако някой знае как става може и да си направим собствен канал в mIRC !!! Има ли въодушевени от идеята ?
Аз Мирк вече не ползвам, нещо не ме кефи... А и съм забравила как са оправят настройките там. Иначе скайп и кю имам, можем да менкаме.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ейй,наистина сте много весели!аз отдавна сам изчела всички страници,но сега просто реших да се включа.Аз сам от Стара Загора,завърших тук езиковата гимназия с френски и английски.Който иска може да ми се включи в skype,пак се пиша Pimkie,за да му изпратя моя снимка от бала
Последно промяна от Pimkie на 24 Авг 2006, 13:51, променено общо 1 път.
Pimkie написа:ейй,наистина сте много весели!аз отдавна сам изчела всички страници,но сега просто реших да се включа.Аз сам от Стара Загора,завърших тук езиковата гимназия с френски и английски.Който иска може да ми се включи в skype,пак се пиша Pimkie,за да му изпратя моя снимка от бала