Казвам ,че с наличните модератори(в КСК може сложат още) филтъра е излишен
Спор за Филтъра на латиница
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Айде да не си правим експерименти, щото рискът не си заслужава. По-добре да дадем насоката, която ние желаем на бъдещите потребители предварително, а не да им оправяме бакиите (тоест вие модераторите де)Berserker написа: Махането на филтъра рожбе не означава че народа ще се разпише на маймуница, не, защото ще се следи. Означава че може да се пробва и да се види дали бг студентите имат бг манталитет или не, и щом пишат на нормален език----- няма смисъл от филтъра.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Какато виждате фиклтъра не е пречка ^
<<<заб. горното мнение е само показно>>>
Има си модератори, има си Правила на форума!
Филтъра прачи да се пише н алатиница, но не я спира, а и би било тъпо да се спре цялата латиница.
Модераторите са длъжни да пазят.
Пишеш на маймуница - трият ти мнението, пишеш пак - трият, пак - бан!
А циндиле, налитам ти защото сопред тебе аз и молотов сме против кирилицата! Иначе и на мене не ми е ясно защо все аз съм ти виновен
<<<заб. горното мнение е само показно>>>
Има си модератори, има си Правила на форума!
Филтъра прачи да се пише н алатиница, но не я спира, а и би било тъпо да се спре цялата латиница.
Модераторите са длъжни да пазят.
Пишеш на маймуница - трият ти мнението, пишеш пак - трият, пак - бан!
А циндиле, налитам ти защото сопред тебе аз и молотов сме против кирилицата! Иначе и на мене не ми е ясно защо все аз съм ти виновен
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Тук много се лъжеш...И сега има хора, на които ми се налага да им променям писанията от маймуница на кирилица, а представям си , ако го махнем.Berserker написа: Махането на филтъра рожбе не означава че народа ще се разпише на маймуница, не, защото ще се следи.
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз смятам филтъра за много патриотична идея и съм да остане!
И продължавам настойчиво с похода си: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3739
И продължавам настойчиво с похода си: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3739

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
За пореден път ме изумявате... Защо сега трета тема за този филтър?
Анкета в "Потребители", две теми в раздел "Хоби", които трябваше да бъдат една, защото спорът си е съвсем културен и обоснован и само може да допринесе за по-голяма яснота по въпроса.
Ениуей, радвам се, че има и други хора, които смятат, че филтърът е по-скоро от полза, отколкото във вреда на пишещите тук.
Анкета в "Потребители", две теми в раздел "Хоби", които трябваше да бъдат една, защото спорът си е съвсем културен и обоснован и само може да допринесе за по-голяма яснота по въпроса.
Ениуей, радвам се, че има и други хора, които смятат, че филтърът е по-скоро от полза, отколкото във вреда на пишещите тук.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Kakva patrioti4na ideq kakwi 5 leva?Ne vivdam kyde e problema da se pi6e i sega na latinica(ne majmunica,tova e drugo ne6to:))
Който няма инсталирана фонетична подредба(поради някаква причина) така и така ще пише на латиница и ще трябва модераторска намеса(ако толкова държите....)...но поне да се извини.Който нищо не му пречи да пише на кирилица ,но продължава да пише на лат. заслужава БАН

Който няма инсталирана фонетична подредба(поради някаква причина) така и така ще пише на латиница и ще трябва модераторска намеса(ако толкова държите....)...но поне да се извини.Който нищо не му пречи да пише на кирилица ,но продължава да пише на лат. заслужава БАН
.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
напълно си прав!Richard B. Riddick написа:Kakva patrioti4na ideq kakwi 5 leva?Ne vivdam kyde e problema da se pi6e i sega na latinica(ne majmunica,tova e drugo ne6to:))
Който няма инсталирана фонетична подредба(поради някаква причина) така и така ще пише на латиница и ще трябва модераторска намеса(ако толкова държите....)...но поне да се извини.Който нищо не му пречи да пише на кирилица ,но продължава да пише на лат. заслужава БАН![]()
Циндиле, а темата е разделена защото опървоначалната идея беше да е само един съвет, че ми писна от постове "уааа мразя филтърааа как да пиша на англииййййски!"
после се видоизмени на спор, затова я разделих.
Крисчо, я пусни една тема да забранят и чуждите езици изцяло в България, от това по-патриотично няма.
По предложение на форумското брадърство Димо промени настройките на Филтъра. Настоящата тема се заключва и архивира.