България и световната волейболна лига
Модератори: ники, Methuselah
България и световната волейболна лига
Волейболните герои на България отново накараха нацията да ликува!!! Отборът на Мартин Стоев победи Бразилия с 3:0 в първия си мач от финалите на Световната лига в Москва! Смазахме ги тотално! Историческа победа! Надиграхме ги тотално! В последните години никой не е смазвал Бразилия с 3-0 по този начин. Фаворитите са на колене пред България!
Последно промяна от DobreFF на 02 Сеп 2006, 14:54, променено общо 2 пъти.
Да живее отбора на Форум СУ
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
DobreFF,преди около 15 минути разглеждах спортните новини и не можах да повярвам на видяното.Сега влезнах,за да пусна същата тема,но ти си го направил вече.Наистина момчетата на Мартин Стоев пишат история и не е зле и по телевизията и по медиите да се отделя малко повече внимание на волейболния ни отбор,защото да смачкаш олимпийският и световен шампион с 3 на 0 не се случва всеки ден!!!Успех момчета,България е с вас !!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
БРАВО ЛЪВОВЕ !!! ГОЛЕМИ СТЕ!!!
за кой ли път Пламенчо показа, че е един от най-големите в този спорт....само Матейчо трябва да се разиграе щото си мисля, че може мноооого повече.Иначе щях да падна когато видях, че вместо лаптоп със съответната програма за изчисления(задължителна във всички спортове) ние си го караме на една папчица, молив и гумичка....а си мислех че ве4е са им осигурили съответния хард и софтуаер.......това само показва колко са велики наш'те
за кой ли път Пламенчо показа, че е един от най-големите в този спорт....само Матейчо трябва да се разиграе щото си мисля, че може мноооого повече.Иначе щях да падна когато видях, че вместо лаптоп със съответната програма за изчисления(задължителна във всички спортове) ние си го караме на една папчица, молив и гумичка....а си мислех че ве4е са им осигурили съответния хард и софтуаер.......това само показва колко са велики наш'те
Ubi concordia, ibi victoria!
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мача беше направо велик:)Голяма радост е да бием световните шампиони(нали трябваше да им го върнем,че преди 2 години не успяхме;) )М/у другото нещо Христо Цветанов много грешки при сервиз имаше:(
А който иска да гледа утре мача е от 16 по канал 1,а в петък си е от 13:)Нататък мисля че всичките са от 13 часа:)Ако не ги дават,само те губят,защото това трябва да се види:)
А който иска да гледа утре мача е от 16 по канал 1,а в петък си е от 13:)Нататък мисля че всичките са от 13 часа:)Ако не ги дават,само те губят,защото това трябва да се види:)

-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
и аз нямам търпение,още само половин часKeineSonne написа:![]()
![]()
![]()
Адски много им се радвам![]()
Мдаа .. но все пак като цяло сервисите са доста по-добри от преди или така ми се струва ..М/у другото нещо Христо Цветанов много грешки при сервиз имаше
Нямам търпение за следващия мач![]()
![]()