Спор за Филтъра на латиница

Архив на всички останали категории.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Не знам защо ти налита... :D Това той може да каже
:lol:
Казвам ,че с наличните модератори(в КСК може сложат още) филтъра е излишен
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хубаво. Значи гласовете в анкетата ще покажат :)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Berserker написа: Махането на филтъра рожбе не означава че народа ще се разпише на маймуница, не, защото ще се следи. Означава че може да се пробва и да се види дали бг студентите имат бг манталитет или не, и щом пишат на нормален език----- няма смисъл от филтъра.
Айде да не си правим експерименти, щото рискът не си заслужава. По-добре да дадем насоката, която ние желаем на бъдещите потребители предварително, а не да им оправяме бакиите (тоест вие модераторите де)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Dobre de i kakwo im prechi da pishat na latinica?
Изображение

Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Какато виждате фиклтъра не е пречка ^
<<<заб. горното мнение е само показно>>>
Има си модератори, има си Правила на форума!
Филтъра прачи да се пише н алатиница, но не я спира, а и би било тъпо да се спре цялата латиница.

Модераторите са длъжни да пазят.

Пишеш на маймуница - трият ти мнението, пишеш пак - трият, пак - бан!

А циндиле, налитам ти защото сопред тебе аз и молотов сме против кирилицата! Иначе и на мене не ми е ясно защо все аз съм ти виновен :)
Изображение

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Berserker написа: Махането на филтъра рожбе не означава че народа ще се разпише на маймуница, не, защото ще се следи.
Тук много се лъжеш...И сега има хора, на които ми се налага да им променям писанията от маймуница на кирилица, а представям си , ако го махнем. :roll: И аз не виждам смисъл да се връщаме назад.
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Аз смятам филтъра за много патриотична идея и съм да остане!

И продължавам настойчиво с похода си: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3739
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

За пореден път ме изумявате... Защо сега трета тема за този филтър?
Анкета в "Потребители", две теми в раздел "Хоби", които трябваше да бъдат една, защото спорът си е съвсем културен и обоснован и само може да допринесе за по-голяма яснота по въпроса.
Ениуей, радвам се, че има и други хора, които смятат, че филтърът е по-скоро от полза, отколкото във вреда на пишещите тук.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Kakva patrioti4na ideq kakwi 5 leva?Ne vivdam kyde e problema da se pi6e i sega na latinica(ne majmunica,tova e drugo ne6to:))
Който няма инсталирана фонетична подредба(поради някаква причина) така и така ще пише на латиница и ще трябва модераторска намеса(ако толкова държите....)...но поне да се извини.Който нищо не му пречи да пише на кирилица ,но продължава да пише на лат. заслужава БАН :roll: :idea:
.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Richard B. Riddick написа:Kakva patrioti4na ideq kakwi 5 leva?Ne vivdam kyde e problema da se pi6e i sega na latinica(ne majmunica,tova e drugo ne6to:))
Който няма инсталирана фонетична подредба(поради някаква причина) така и така ще пише на латиница и ще трябва модераторска намеса(ако толкова държите....)...но поне да се извини.Който нищо не му пречи да пише на кирилица ,но продължава да пише на лат. заслужава БАН :roll: :idea:
напълно си прав!

Циндиле, а темата е разделена защото опървоначалната идея беше да е само един съвет, че ми писна от постове "уааа мразя филтърааа как да пиша на англииййййски!"

после се видоизмени на спор, затова я разделих.

Крисчо, я пусни една тема да забранят и чуждите езици изцяло в България, от това по-патриотично няма. :)

По предложение на форумското брадърство Димо промени настройките на Филтъра. Настоящата тема се заключва и архивира.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Други”