ФМИ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Lilith
В началото бе словото

Мнение от Lilith »

J`E`K`O написа:
... то с тези 3 часа чакане кво ли не прави човек :)
О боже, какъв късметлия! Аз чаках цял ден, за да НЕ се стигне до моя номер и да дойда на следващия ден пак :?
И като се говори за фак. номера моя е: 80155
Аватар
Gergi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gergi »

DGD написа:Аз съм си тук (Математика и Информатика), но все още търся колеги и колежки :wink:
Ето ме ве :D
Математика и Информатика след второ класиране :P Утре отивам да се запиша 8)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Lilith написа:J`E`K`O написа:
... то с тези 3 часа чакане кво ли не прави човек :)
О боже, какъв късметлия! Аз чаках цял ден, за да НЕ се стигне до моя номер и да дойда на следващия ден пак :?
И като се говори за фак. номера моя е: 80155
Имай предвид, че предната вечер е спал в София и е отишъл рано сутринта...
А това, че са върнали 80 човека, че може би и нагоре си е живо безобразие.
Изображение
genchev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от genchev »

Приложна Математика
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

и аз щях да съм приложна математика :?
Изображение
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Ах... Каква завист имам към всички от СИ :twisted: ! Аз съм Стефан, Чеф или Cris (не питайте каква е втъзката между Cris и Стефан) и се записах Инфоратика от първо класиране с 28.05 бал. Първия ден от записването висях цял ден там с номер 101 и затвориха на номер 100. На втория ден от записването може да сте ме забелязали как припках щастлив първи да се запиша за деня 8) .
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Cris, ти Информатика ли искаше най-много?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

СИ и после информатика :D ! Тоест много съм близко до желанието си...
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Cris, а защо предпочете Информатиката пред ИС и КН? Интересно ми е да знам, защото при мен нещо подобно се получи. Аз исках най-много ИС, след това Информатика, която наредих преди КН и СИ. Да ме пита някой защо, направо не знам. Може би защото за мен нямаше особена разлика коя от четирите специалности ще изучавам, тъй като мисля, че разликите между тях са малки. Дори съм си мислил дали да не пиша Информатика най-напред...
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Реално когато си подреждах желанията просто сложих СИ на първо място, имах нагласата, че подготовката ми е добре и ще направя всичко по силите си да вляза СИ... КН, ИС и Информатика ги сложих горе долу на случаен принцип в следващите 3 позиции от желания след първата. КН ми звучеше, че се занимава малко повече с хардуеър, а аз си се занимавам основно с програмиране и графичен дизайн и машинката си я знам колкото да не умре и да ми прецака кефа. ИС немам идея защо го писах след Информатика :oops: . Просто дъщерята на едни много добри семейни познати е завършила Информатика и беше много доволна и затова май предпочетох Информатика и не чаках 2ро класиране и се записах.
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ами, в крайна сметка сме колеги в доста добра специалност. На мен ще ми е много трудно в началото, защото не съм се занимавал с програмиране досега (освен уроците на Turbo Pascal в училище, но аз тях не ги броя, макар че и от тях може да се научи нещо), но пък имам голямо желание и съм навит да направя каквото трябва.
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Хах, не се съмнявам, че на доста хора ще им е трудно, включително и на мен. Лично аз съм запознат с основите в процеса на програмирането, т.е. съставяне на алгоритми и подобни от курсове. Работил съм само на Visual Basic, Pascal и мъничко съм чопнал C. Много повече обичкам Flash и Photoshop. Графичен дизайн в общи линии.
Изображение
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Cris написа:Ах... Каква завист имам към всички от СИ :twisted: ! Аз съм Стефан, Чеф или Cris (не питайте каква е втъзката между Cris и Стефан) и се записах Инфоратика от първо класиране с 28.05 бал. Първия ден от записването висях цял ден там с номер 101 и затвориха на номер 100. На втория ден от записването може да сте ме забелязали как припках щастлив първи да се запиша за деня 8) .
Хаха, ами аз бях 111 номер, така че си спомням много добре това чакане, освен това с теб си попълвахме заедно документите :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Хах... Да спомням си... После дето играхме можем ли да познем от кой град си :D . Уфф, що съм толкоз зле с имената :oops: .
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

хаха май теорията на една от чакащите майки на опашката при второ класиране че "нарочно обработват бавно нещата за да можем да опознаем другарчетата си" ще се окаже вярна :) А Стефане, и аз трудно помня имена, не си единствен :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”