СУ vs. ТУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Къде бихте предпочели

СУ приложна математика
44
68%
ТУ индустриален мениджмънт
21
32%

Общо гласове: 65

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Милички аз реших.......Колкото и да обожавам СУ и независимо,че цял живот съм искала да уча там ще се запиша индустриалния мениджмънт......вярно,че там ще ми скъсат дупето от учене,но просто няма да издържа психически от толкова математика в ПМ(още имам лоши спомени от КСК подготовката).Не знам какво ще излезне от всичко това,но мисля,че направих правилния според мен избор.И понеже много ще съжалявам,че няма да съм заобиколена от вас и понеже много ме радвате искам да ми обещаете преди да започнете учебната година,когато всички сте в София да се съберем на кафе или бира,защото много искам да се запозная на живо с вас!!!!!Успех на всички през годината и бъдете все така добрички!!!!
Изображение
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Оуу, ами пожелавам ти много успехи :P Сигурна съм, че и в ТУ ще ти е много хубаво :)
...All eyes on me!...
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Успехи и от мен. Също мисля, че ТУ е добър избор!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
aaa66
В началото бе словото

Мнение от aaa66 »

Браво все е добре!
Успех!
Изображение Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Успех,но съм чувал много негативи за форума на ТУ :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Старк....форума на ТУ е отврат :? .......затова ще ви подосаждам още малко ако ме искате :D
Изображение
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Ау, гледам вече си направила грешката на живота си.

Базик. :) :lol:
Стой си в този форум, ще ми е интересно след една година пак да обсъждаме. Може много да се смеем как сме разсъждавали сега... кой знае. :wink:
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

ако съм психически добре след една година :lol: :lol: :lol: бая учене ме чака :lol: Иначе е интересно наистина да обсъдим вече след известен опит положението :D
Изображение
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

@ dormouse, спокс! Аз бях приет на 7 места (Като 4 бяха тези, между които се двуомях - Строително Инжинерство (УАСГ), КСТ (ТУ), Мениджмънт на Туризма (УНСС) и предстоеше да видя какво ще е в СУ :shock: ) от първо класиране и докато си чаках резултатите от СУ реших какво ще уча следващите 5 години най-малко (смятайте колко съм чакал, че съм имал време да си анализирам житейския път :wink: ).
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

dormouse, спокойно. аз също ти желая много късмет и успехи. не съжалявай за нищо, за теб ТУ може наистина да е по-добрия жариант :) и на мен ще ми е интересно да видим дсички след известно време кой как разсъждава като види как е студентството :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”