Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
rozalia_2 написа:EleiN, като изключим мераците на Явор, който не се знае кога ще се отзове на поканата ми, може да се чуем утре(24.08) да ходим на кафе!
Утре кога на кафе? Аз малко може да имам уговрока следобяда Айде като измислите нещо драснете ЛС или SMS (0887665472)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
rozalia_2 написа:EleiN, като изключим мераците на Явор, който не се знае кога ще се отзове на поканата ми, може да се чуем утре(24.08) да ходим на кафе!
Утре кога на кафе? Аз малко може да имам уговрока следобяда Айде като измислите нещо драснете ЛС или SMS (0887665472)
леле как си дава телефона... ти мн лесен се оказе, бе
а дано повечко такива колеги да имаме
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
rozalia_2 написа:Che, бих пратила с удоволствие снимки, ама форумът не приема директни линкове, които слагам, така че дай е-майл да ти пращат колежките
Всички момчета прависти да внимават, че най-яката мацка от Югоизточна България ще учи редом до вас. Да я пазите и да я кътате, че да няма разправии.
Звезделина се казва, от сега да я знаете.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !