Супер! Нека детето винаги живее в нас!Elektra написа:От "Алиса в страната на чудесата" и "Алиса в огледалния свят"Аз съм си дете по душа
![]()
Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ще изпишем и още сто пъти по толкова, докато завършим.katiunki написа:Хаха, още една тема и модераторите ще ни набият.5 човека изписахме 15 стр. близо.
Хора, а знаете ли какви са ни възможностите за магистратура ?
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

- Elektra
- Живее, за да пише
Еми за сега ние от форума си се разбираме много добре.А на другите ще им въведем борд и това еFOX написа:ХаХа, абе аз да питам за всеки случай.![]()
Тази вечер излизахме от стария ми клас, много весело беше. То и ние ще сме си нещо като клас, толкова малко хора сме. Дано да се разбираме.
Може да вървя бавно, но никога назад!
На тях ще им е интересно от къде се познаваме, но няма да издаваме секретната тайна.Elektra написа:Еми за сега ние от форума си се разбираме много добре.А на другите ще им въведем борд и това еFOX написа:ХаХа, абе аз да питам за всеки случай.![]()
Тази вечер излизахме от стария ми клас, много весело беше. То и ние ще сме си нещо като клас, толкова малко хора сме. Дано да се разбираме.![]()

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Според мен те още не знаят каква ще ни е бакалавърската програма, камо ли магистърската.Elektra написа: Иво,аз се съмнявам,че и в ИФ знаят все още.Трябва да питаш леля Ванче![]()
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Според мен те още не знаят каква ще ни е бакалавърската програма, камо ли магистърската.Elektra написа: Иво,аз се съмнявам,че и в ИФ знаят все още.Трябва да питаш леля Ванче![]()
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Elektra
- Живее, за да пише
katiunki написа:Според мен те още не знаят каква ще ни е бакалавърската програма, камо ли магистърската.Elektra написа: Иво,аз се съмнявам,че и в ИФ знаят все още.Трябва да питаш леля Ванче![]()
![]()
А леля Ванче да не е там от секретариата лелката?! Имах нещастието да се срещна с нея - зла е!
Хохохо,и питаш.На тая жена не трябва да й се дават тежки или остри предмети
Може да вървя бавно, но никога назад!
Как изглежда, че аз нещо май съм я пропуснал...katiunki написа:Според мен те още не знаят каква ще ни е бакалавърската програма, камо ли магистърската.Elektra написа: Иво,аз се съмнявам,че и в ИФ знаят все още.Трябва да питаш леля Ванче![]()
![]()
А леля Ванче да не е там от секретариата лелката?! Имах нещастието да се срещна с нея - зла е!