СУ vs. ТУ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Милички аз реших.......Колкото и да обожавам СУ и независимо,че цял живот съм искала да уча там ще се запиша индустриалния мениджмънт......вярно,че там ще ми скъсат дупето от учене,но просто няма да издържа психически от толкова математика в ПМ(още имам лоши спомени от КСК подготовката).Не знам какво ще излезне от всичко това,но мисля,че направих правилния според мен избор.И понеже много ще съжалявам,че няма да съм заобиколена от вас и понеже много ме радвате искам да ми обещаете преди да започнете учебната година,когато всички сте в София да се съберем на кафе или бира,защото много искам да се запозная на живо с вас!!!!!Успех на всички през годината и бъдете все така добрички!!!!
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
@ dormouse, спокс! Аз бях приет на 7 места (Като 4 бяха тези, между които се двуомях - Строително Инжинерство (УАСГ), КСТ (ТУ), Мениджмънт на Туризма (УНСС) и предстоеше да видя какво ще е в СУ
) от първо класиране и докато си чаках резултатите от СУ реших какво ще уча следващите 5 години най-малко (смятайте колко съм чакал, че съм имал време да си анализирам житейския път
).

- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
dormouse, спокойно. аз също ти желая много късмет и успехи. не съжалявай за нищо, за теб ТУ може наистина да е по-добрия жариант
и на мен ще ми е интересно да видим дсички след известно време кой как разсъждава като види как е студентството 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg