Недостатъчно кредити...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Недостатъчно кредити...
Така, имам въпрос, на който явно в отдел студенти и в катедрата ми не може да ми се отговори. Уча във ФКНФ, завърших 1ви курс, имам курсовите, успешно съм положила всичките си изпити, освен 2. До тук добре. Обаче имам предмет, който се води с т.о. , но аз такава нямам , защото доцентката реши да сформира колоквиум накрая (по - лесно й било) Хубаво, явих се (датата беше на деня, преди да замина на студентска бригада) и се бях подготвила (знаех поне за 5, тоест по нейните критерии щях да имам желаната 3ка) . В момента, в който пожелах да бъда изпитана, тя ми заяви, че нямало да ме изпита, тъй като "нямам достатъчно присъствие на лекциите й" ( Извинете ме , доколкото съм информирана ние сме с кредити , не със заверки...) . Обясних й ситуацията , и й казах, че не я моля да ми подари оценка, а просто да ме изпита , заедно с останалите и да ме оцени въз основа на знанията ми. Тя ми каза, да съм отидела да говоря с нея следващия петък (опаа, аз заминавам). След като й го казах, тя заяви, че не я интересувало, и да напусна ...
Проблема е , че на практика имам само 2 невзети изпита, и ще мога да запиша, но когато към тях се прибави и невзетия кредит от нейния предмет, не ми е ясно какво се случва ... въпросът е : имам ли шанс да запиша 2ри курс ?
Проблема е , че на практика имам само 2 невзети изпита, и ще мога да запиша, но когато към тях се прибави и невзетия кредит от нейния предмет, не ми е ясно какво се случва ... въпросът е : имам ли шанс да запиша 2ри курс ?
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-
Крематори, за жалост си права
и аз съм чувала така, че се гаднярят, не ти дават да си изтеглиш изпитите, за да идеш на бригада
За мен това е болна тема, защото искам догодина да ида на бригада. и бтв ще ми бъде интересно и полезно ако някой препатил сподели опит как се е справил със СУ и системата му, за да иде на бригада.
Що се отнася до бригадата сама по себе си, всеки има лично свое мнение по въпроса. За едни тя е начин да упражнят и усъвършенстват определен чужд език, други поддържат принципа "Гъз път да види" ( с извинение за израза
), трети я възприемат като своего рода предизвикателство, дори изпитание и прочие. Ако трябва да говорим за пари : Примерно ако си намериш добра работа на морето за 1 лято можеш да изкараш повече пари, от колкото ако си бил на бригада. Дръг е въпросът, че за да заминеш на бригада ти трябва солиден начален капитал. първите месеци работиш само, за да си избиеш парите. А ако си в България - отиваш, бачкаш си
евритинг из алллл райт
Ето защо лично мое убеждение е, че парите в този случай, не трябва да са определящи! Има мн. други аргументи ЗА бригада...както и против...
Във всички случаи това е един шанс да разнообразиш ежедневието си, да видиш нещо различно .
Що се отнася до бригадата сама по себе си, всеки има лично свое мнение по въпроса. За едни тя е начин да упражнят и усъвършенстват определен чужд език, други поддържат принципа "Гъз път да види" ( с извинение за израза
Ето защо лично мое убеждение е, че парите в този случай, не трябва да са определящи! Има мн. други аргументи ЗА бригада...както и против...
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мисля, че не поисках мнение за бригадата ... ( Междодругото , прекарвам страхотно лято в момента, тук , в САЩ)
И , Crematory, да, като 3ти невзет се явява.
На поправителна сесия НЯМА начин да отида и да взема един от невзетите , така че въпроса ми е - мога ли да запиша и да си взема изпитите по време на годината по някакъв начин ?
И , Crematory, да, като 3ти невзет се явява.
На поправителна сесия НЯМА начин да отида и да взема един от невзетите , така че въпроса ми е - мога ли да запиша и да си взема изпитите по време на годината по някакъв начин ?
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-
- The_Fool
- В началото бе словото
При повече от два невзети се подава молба. В моя факултет (ХФ) при повече от два молбата не се уважава;) (поне на една колежка не й я уважиха), също така при нас съществува и ликвидационна сесия, която е седмица или две след започване на учебната година, седмица в която също може да се явиш на поправителен изпит... Но при теб не знам как е. Имам чувството че за всеки факултет е различно... Успех!
"Усмихни се ... утре ще бъде по - лошо".(Основен закон на Мърфи)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
в ЮФ записаш с два изпита, понякога не правят въобще проблем, като говорим само за задължителните изпити, изибраемите не се броят. ликвидацията е април. ако не го вземеш и тогава, оставаш пак за юли...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!