Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Оффф...не че нещо, ама не разбирам, защо толкова се пънете за туризъм.
Има доста неща, дето ще ви станат ясни, ама за съжаление чак като топнете чушлето.
Bagpipe написа:Оффф...не че нещо, ама не разбирам, защо толкова се пънете за туризъм.
Има доста неща, дето ще ви станат ясни, ама за съжаление чак като топнете чушлето.
я верно кажи какво имаш предвид щот и мене ме разчовърка ???????
Bagpipe написа:Оффф...не че нещо, ама не разбирам, защо толкова се пънете за туризъм.
и какво имаш да казваш...нещо недоизказано има в цялата приказка
Доколкото аз го схващам и е разпространено "да топнеш чушлето" за определен левент означава да се съприкосновиш епидермално с представителка на противоположния пол,сиреч жинъ..Но какво общо има с темата идея си нямам
Stark написа:Доколкото аз го схващам и е разпространено "да топнеш чушлето" за определен левент означава да се съприкосновиш епидермално с представителка на противоположния пол,сиреч жинъ..Но какво общо има с темата идея си нямам
Stark написа:Доколкото аз го схващам и е разпространено "да топнеш чушлето" за определен левент означава да се съприкосновиш епидермално с представителка на противоположния пол,сиреч жинъ..Но какво общо има с темата идея си нямам