Вече е официално - Jon Nodtveidt е сложил край на живота си

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Вече е официално - Jon Nodtveidt е сложил край на живота си

Мнение от darky »

Доскоро несигурната информация за самоубийството на лидера на DISSECTION Jon Nodtveidt е вече официално потвърдена. На уебсайта на групата останалите членове на бандата пуснаха следното съобщение:

"След като започнаха да се разпространяват слухове, ние се чувстваме задължени да потвърдим смъртта на Jon Nodtveidt.
Jon Nodtveidt беше човек, който живееше според убежденията си и Истинската воля. Преди няколко дни той реши да сложи край на живота си със собствените си ръце. Като истински сатанист, той решаваше живота си по собствен начин и го прекрати, когато усети, че е изпълнил самоопределената си съдба. Не всички ще разберат или приемат неговия личен път в живота и отвъд, но всички трябва да уважават избора му.
Тези от нас, които го виждаха в последните му дни, могат да потвърдят, че той бе по-концентриран, по-щастлив и по-силен от всякога. Ние сме твърдо убедени, че той е напуснал този свят на лъжи с презрителен смях, знаейки, че е постигнал всичко, което си е поставил за цел. Празното място, което оставя след себе си, ще бъде запълнено от тъмната същност, която той показваше, докато бе жив и чрез заниманията си с черна магия. Неговото наследсто и Луциферски огън ще живеят, чрез тези, които го познаваха изцяло и оценяваха работата му наистина. Доколкото целта на нашия брат в живота никога не е била да "почива в мир", вместо това му пожелаваме победи във всички битки, които му предстоят, докато Акосмичната съдба не се осъществи.

Слава на Тъмните богове и Разгневения хаос! 218"

А ето какво казва Jon Nodtveidt по повод самоубийството в интервю от 2003 г.:
"Сатанистът сам решава собствения си живот и смъртта си и предпочита да си отиде с усмивка, когато е достигнал върха в живота си, когато е завършил всичко и иска да превъзмогне земното съществуване. Но е напълно анти-сатанистко да сложиш край на живота си, защото си тъжен или нещастен. Сатанистът умира силен, не от старост, болест или депресия и избира смъртта пред безчестието! Смъртта е оргазмът на живота! За това живейте правилно и колкото може по-пълноценно!"
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Такива теми ги пускайте в раздела за музикални новини... Макар, че тази май си е за скрития раздел :roll:
Интересните виждания на сатанистите за живота и смъртта няма да ги коментирам.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Тоя явно е ебахти позьора
efegee
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Накратко,ако си щастлив-самоубий се,това ли проповядва този особняк ?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

Един музикант, който направи два от най-великите албуми в скандинавската екстремна музика.

После уби човек (или бе съучастник в убийство, така и не успях да разбера точно) и прекара няколко години в затвора, в които явно съвсем изкуфя, и излезна от него с някакви "антикосмически" убеждения и ужасно безидеен албум.

Сега, гледам, си е пръснал мозъка - ами, честно-казано, май е направил правилния избор !
Life is killing me...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Тея хора са пълни откачалки...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Абсолютни :lol:
Сега се сещам за Mayhem и дивотиите, които бях чел за тях :shock:
На тоя свят е пълно с ненормалници.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

И какво е постигнал човекът,че е толкова доволен от себе си?!
Винаги тр да се иска повече и повече...иначе,ако трябваше да се самоубиваме,като сме щастливи,то колко ли хора щеше да има на земята...
Toto-I will remember
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

жалко, жалко... :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
levi nathan
От дъжд на вятър

Мнение от levi nathan »

Ice_Spirit написа:ако трябваше да се самоубиваме,като сме щастливи,то колко ли хора щеше да има на земята...
толкова колкото и сега?
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Titan »

Браво, само дето е преебал групата, тъпанар... до какво води смотанизма... :x За такива не ми е жал, яд ме е само за групата :?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

:?: :!: Те си откачен,бе,Титане!!!
Toto-I will remember
Аватар
Titan
В началото бе словото

Мнение от Titan »

Защо? :? Защото не ми дреме, че някакъв тъп сатанист се е заклал и благодарение на тази си тъпотия е преебал едно огромно име в метъл музиката? Макар да не съм им фен, Dissection са едно наистина голямо име. И някакъв си идиот изведнъж се самоубива и преебава цялата банда, заради малоумните си убеждения... да ме извиняват "сатанистите" ако има тука таквиа, но за мен човек, който чете парцаливата лайняна "библия" на ЛаГей трябва да е невменяем... Откачени са такива, не аз ;) Е, може и аз де :P Ама не по тоя тъп начин :roll:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Сравняваш един човешки живот и някаква си тъпа метъл банда...
Човекът като е бил такъв,що не са го спрели навреме,а?!
Или ще кажеш,че такива идиоти нямат спирачки....
Toto-I will remember
Аватар
Titan
В началото бе словото

Мнение от Titan »

Абсолютно права си - идиотите нямат спирачки :P

Човешки живот? Та това човек ли е? Не знам, може би е въпрос на виждания - на мен изобщо не ми пука за умрели сатанисти/наркомани/гейове и разни подобни пропадняци :roll: Аз съм християнин и дълбоко вярващ, за мен всички такива сами си преебават даденото им. Избрал си да се кланяш на смотаната? Твой проблем, само не търси съжаление после. Казвам пак, не би ми пукало, ако това не значеше края на Dissection. Един болен мозък по-малко. А защо не са го спрели? Честно казано и аз не бих го спрял :lol:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”