Акредитация
Модератор: Boromir
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
По принцип университет, който няма акредитация (или съответно специалност, която няма такава) е нелегитимен, т.е. дипломите, които той издава не се признават от Министерството на образованието... Все едно дали ще си завършил такъв университет или техникума по сглобяване на Лего един вид. Ако търсиш сериозна реализация, разбира се. Защото в Чистота сигурно взимат и прависти 
Аз мисля, че дори и да не ги пише, те са си акредитирани. Например от тези новите (ИС, СИ, Минало и съвремие... и т.н.) няма никоя. Може да не е обновявана скоро информацията на сайта. Но това е СУ все пак, тук ако не са акредитирани всички специалности, къде ще са?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Според мен просто още не е публикувано оценяването за тези специалности, защото ако забелязвате за различните специалности акредитациите са получени в различни месеци. Някои още февруари-март, други юни-юли, трети септември и т.н. Така че е много вероятно в момента тези специалности да подлежат на оценяване и затова да няма информация.
Доста възможно е.Sandra написа:Според мен просто още не е публикувано оценяването за тези специалности, защото ако забелязвате за различните специалности акредитациите са получени в различни месеци. Някои още февруари-март, други юни-юли, трети септември и т.н. Така че е много вероятно в момента тези специалности да подлежат на оценяване и затова да няма информация.
And now, let us step into the night