Почти 100%.Едва ли от СУ ще ти купят тенис ракета с топки,сак,маратонки или пък лък и стрели за стрелбата с лък.А дори и да не се наложи да ги купуваш ще ти се наложи да ги вземеш под наем от мястото където се провежда даденото мероприятие.Така,че всеки се оправя сам !
izvynzemno написа::whdat:
пък аз ще се направя на мускетарка и ще се запиша на фехтовка...само се надявам екипировката да се дава безплатно, иначе може да размисля....
има 5-6 рапири и една сабя, спортовете на СУ не се плащат, но наличността е зле....
Нямам думи.Явно тоя спорт е колкото да се отбие номера.Аз затова не искам да се захващам с каквото и да било и ще запиша ТУРИЗЪМ ако не друго поне да дишам чист въздух !
Хах, брой ме и мен за Туризъм. Вероятно това е един от моите "спортове", иначе трябва да измисля как ще си продължа айкидото. Нямам идея какво му е нивото в СУ , а аз си държа на клуб "Имеон" .
Cris написа:Хах, брой ме и мен за Туризъм. Вероятно това е един от моите "спортове", иначе трябва да измисля как ще си продължа айкидото. Нямам идея какво му е нивото в СУ , а аз си държа на клуб "Имеон" .
хях да ви се падне някой от злобните тренери да ви видя ко ше правите през зимата на Витоша хяхя