Колко изпита имате за септември?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ха, каква хубава тема ...
Та, по темата
- имам един изпит , на който не се явих, заради което ми иде да се гръмна, и на един повишителен, евентуално, ако се престраша.
Искам да ви питам - наистина ли може в последния момент да си извадиш протокол за повишителен? Моля някой със сигурност наясно да ми отговори.
А, да, да не забравя - успех желая на всички на предстоящите изпити!
Та, по темата
Искам да ви питам - наистина ли може в последния момент да си извадиш протокол за повишителен? Моля някой със сигурност наясно да ми отговори.
А, да, да не забравя - успех желая на всички на предстоящите изпити!
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- The_Fool
- В началото бе словото
Понеже първи заговорих за мързел: ако колкото ме мързи толкова ме и болеше отдавна да съм умрял от болка... И все пак днес бях до отдел студенти и мисля че два от изпитите съм ги отписал от другите три единия е на 10-ти другите два на 16-ти, но предполагам може и на 30-ти... Ако има лекарство против мързела някой да казва бързо, че това при мен си е цяла сесия...
"Усмихни се ... утре ще бъде по - лошо".(Основен закон на Мърфи)
Ох, мен напрао ма боли... Ти да не взимаш нещо да притъпиш болката!The_Fool написа:Понеже първи заговорих за мързел: ако колкото ме мързи толкова ме и болеше отдавна да съм умрял от болка... И все пак днес бях до отдел студенти и мисля че два от изпитите съм ги отписал от другите три единия е на 10-ти другите два на 16-ти, но предполагам може и на 30-ти... Ако има лекарство против мързела някой да казва бързо, че това при мен си е цяла сесия...