пълна пародия! МО

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
grrr
В началото бе словото

пълна пародия! МО

Мнение от grrr »

гледам си говорехте за МО... е това нормално ли е: кой ден сме, а нищо не се знае за датите на поправителните, писна ми! на правото ги изнесоха още миналата седмица, всичко подробно, а на мен ми казват: ми ти си учи по всичко едновременно, пък когато са, тогава.... е как става товаа??!! другата седмица се връща Младжова от море... е ок, ама миналата година пак беше така и на една позната и казаха, че изпитът й е на следващия ден... за кво говориме въобще...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

еми то аз и Мол като говориме не приказваме!
Изображение

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ужас.Тия в юридическия не бързат. :twisted: :x Тва че студентите са притеснени не е техен проблем...Добре, че за нас са изнесени...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: пълна пародия! МО

Мнение от pora_e_priqtel »

grrr написа:гледам си говорехте за МО... е това нормално ли е: кой ден сме, а нищо не се знае за датите на поправителните, писна ми! на правото ги изнесоха още миналата седмица, всичко подробно, а на мен ми казват: ми ти си учи по всичко едновременно, пък когато са, тогава.... е как става товаа??!! другата седмица се връща Младжова от море... е ок, ама миналата година пак беше така и на една позната и казаха, че изпитът й е на следващия ден... за кво говориме въобще...
Колежке, поправи ме ако греша, но този ник май си го регистрирала специално заради тази тема - не питай как се сетих :P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

много правилен въпрос- това нормално ли е..ами не е.ама всъщност кое е нормалното в тая специалност? :shock:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А нормално ли е да имате 1532407850349875 теми за МО, в които се обсъжда едно и също и тема, която е специално за ЮФ?! Тая вече я заключвам :evil:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”