Акредитация
Модератор: Boromir
Акредитация
Днес се порових из сайта на министерството на образованието и разглеждах акредитираните университети и специалностите в тях,които са получили акредитация.За Софийски обаче нещо хич не ми хареса.Университетът разбира се си има цялостна акредитация,но когато реших да видя отделните специалности меко казано се изненадах:
http://mon.bg/opencms/opencms/top_menu/ ... he/su.html
Не намерих журналистика сред списъка на акредитираните,нито право,а може и някоя друга.Някой има ли представа защо е така??
http://mon.bg/opencms/opencms/top_menu/ ... he/su.html
Не намерих журналистика сред списъка на акредитираните,нито право,а може и някоя друга.Някой има ли представа защо е така??
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не знам доколко е изчерпателна тази информация, защото от любопитство погледнах за някои други университети и забелязах, че не присъстват в списъка някои специалности, за които съм 100% сигурна, че имат акредитация. Пък и честно казано точно правото и журналистиката в СУ да нямат... не е много логично 
- Rainbowman
- В началото бе словото
Академията на МВР пък изобщо няма акредитация,пише само за някаква положителна оценка на проект за преобразуване от ВИПОНД в АМВР.....Това значи ли че няма да получа висше образование там?Съмнявам се.Споко не се шашкайте,това все пак са първите крачки в тази система за оценяване на ВУЗ-овете и аз лично не бих ги възприемал прекалено безрезервно.
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Знам, знам, радвам си се.Elektra написа:Е за нашата няма как да има,все пак сме за сефтеkatiunki написа:И Минало и съвремие няма акредитация...ама е много съмнително точно правото и журналистиката да нямат.![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."