за всички колеги по специалността социален алкохолизъм :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Какво предпочитате да пийвате?

БИРА
54
27%
водка
27
13%
ракия
10
5%
уиски
9
4%
мента
3
1%
вино
15
7%
коктейли
24
12%
шотове
7
3%
абе домашно да е
6
3%
квото има в хладилника
9
4%
всички изброени
37
18%

Общо гласове: 201

Аватар
Gig
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gig »

и класическият пунш не е лош, но не го правят на много места-аз се сещам само за едно, ама то е доста далеч от София :(
Най-добрият начин да развалиш чудото е да се питаш, защо го има.
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

greeny написа:а за коктейлчетата - тва е добър въпрос. я споделете някое добро. аз си обичам добрия стар Лонг Айлънд Айс Тии - водка, джин, текила, бял ром, кола, лимонов сок. много добро 8)
Е аз като изтъкната фенка на текилата... за мен на 1во място си е Текила Сънрайз. Също мн се изкефих на някакъв коктейл Айвън (!?), който пих веднъж в "Бар на края на вселената"... но убий ме не помня какво се помещаваше из чашата ми :shock: А впрочем на същото място предлагат и небезизвестният Пангалактически гаргаробластер, само дето бармана не благоволи да каже какво точно се съдържа в него. По мои лични предположения - всичко дето имаше на бара, защото все пак струваше към 17 лв...
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Sandra написа:
greeny написа:а за коктейлчетата - тва е добър въпрос. я споделете някое добро. аз си обичам добрия стар Лонг Айлънд Айс Тии - водка, джин, текила, бял ром, кола, лимонов сок. много добро 8)
Е аз като изтъкната фенка на текилата... за мен на 1во място си е Текила Сънрайз. Също мн се изкефих на някакъв коктейл Айвън (!?), който пих веднъж в "Бар на края на вселената"... но убий ме не помня какво се помещаваше из чашата ми :shock: А впрочем на същото място предлагат и небезизвестният Пангалактически гаргаробластер, само дето бармана не благоволи да каже какво точно се съдържа в него. По мои лични предположения - всичко дето имаше на бара, защото все пак струваше към 17 лв...
в края на вселената наистина има много добри коктейли. относно Пангалактически гаргаробластер - естествено, че няма да ти кажат. нали като чуеш ще умреш. тва не беше ли в една огромна чаша с около 5438759387 сламки, щото имам спомен че и аз съм го пила, ама не съм сигурна съвсем :oops:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Абе то май не е нужно да чуваш какво има в него за да умреш... мисля, че е достатъчно и само да го изпиеш :laughing6: . То и аз нямам особени спомени от преживяванията си с гаргаробластера :oops:
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

ахахах. значи за едно и също говорим :)
Аватар
zlatoto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zlatoto »

Sandra написа:Абе то май не е нужно да чуваш какво има в него за да умреш... мисля, че е достатъчно и само да го изпиеш :laughing6: . То и аз нямам особени спомени от преживяванията си с гаргаробластера :oops:
значи си е изпълнил предназначението...точно както в книгата;)

А по темата-на изпращането в даскало вечерта бяхме в Анастел и там пих Маргарита и беше готина-една такава кисела и солена(както обичам) :D Доколкото знам вътре има текила и лимонен сок(може би и още нещо ама не съм сигурна) и сол по края на чашата:)
Изображение
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

шотчета...мляс..
а помислете само за студените зимни нощи.... :) квартирката...хлебарките...ромчето/коня4ето с малко кафенце....... :lol: :D
е, хлебарките са само за украса...не се консумират освен ако отчаяно не се нуждаете от мезе.....
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Е защо... хлебарките са си доста екзотично мезе. Пък и има далавера да си ги пръскаш с Райд, те да умират :arrow: ето ти мезе. А пък като свърши пиенето... преминаваш на Райд. Така в общи линии има максимално пестене на средства за "ядини и пийни" :lol:
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Мойто дайкири вече го споделих -мента със спрайт (може и сода при липса на спрайтец).
А колкото до гореспоменатия от cRaZyDeViL коктейл(мента, ракия, сметана и кафе или 3в1-да не става реклама:Р) на мен ми е познат като "Бензин".
Предлагам заедно с бирата да ги обявим за официални питиета на курса и основен предмет, както на лекциите, така и на практиките и съответно-изпитите!
Наздраве!
Изображение
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

най-ве4е на изпитите. трябва да определим конспекта - колко трябва, за да минеш, колко трябва за 6 и т.н. :)
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Грийни, предлагам изпитът да бъде тотално субективен- всеки да пие колкото може. Подкупите са напълно разрешени, НО само в бира и твърд алкохол (евентуално мезе за вече наличния алкохол). Преписването, подсказването, помагането на колега с количествата може дажеда бъде смятано като плюс към оценката!
Нашият предмет ще си бъде по нашите правила :):):):):)
Изображение
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

Atlantis написа:Грийни, предлагам изпитът да бъде тотално субективен- всеки да пие колкото може. Подкупите са напълно разрешени, НО само в бира и твърд алкохол (евентуално мезе за вече наличния алкохол). Преписването, подсказването, помагането на колега с количествата може дажеда бъде смятано като плюс към оценката!
ми аз предлагам тогава със Старк да си изкараме по една 10-яка един на друг :lol: :lol:
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Atlantis написа:Грийни, предлагам изпитът да бъде тотално субективен- всеки да пие колкото може. Подкупите са напълно разрешени, НО само в бира и твърд алкохол (евентуално мезе за вече наличния алкохол). Преписването, подсказването, помагането на колега с количествата може дажеда бъде смятано като плюс към оценката!
одобрявам :)
нека го разработим по точки

1. основно качество на изпита е неговата субективност
1.1. всеки кандидат има правото да пие колкото и каквото може, в неопределен времеви интервал
1.2. изпитната комисия си запазва правото да конфискува изпитните работи (тоест пийването и мезето) без обяснения

2. формата на изпита е свободноизбираем според вкуса и капацитета на кандидат-студента
2.1. преминаването от един изпитен формат в друг (тоест "мешане") се счита за предимство
2.2. всеки кандидат-студент има правото да излезе до тоалетна неограничен брой пъти
2.3. всеки кандидат-студент има правото да се откаже когато сметне за необходимо

3. всеки опит за изкарване на изпита с измама се толерира
3.1. високо се оценява оказана помощ на друг кандидат-студент
3.2. високо се оценява носенето на помощни материали от вкъщи - я ракийка, я мезенце...
3.3. най-много се цени способността на кандидат-студента да идва с подготвено "домашно"
3.4. допълнителни точки се дават за подкупване на квесторите, НО само в бира и твърд алкохол (евентуално мезе за вече наличния алкохол)
3.5. разрешава се ползването на мобилни телефони, в случай на спешна нужда от още изпитни материали (допълнителни точки се дават ако кандидат-студента може да изброи 5-те най-близки до Ректората клек-шопа и знае телефон на поне един от тях)
3.6. в случай на затруднение с изпитната задача, кандидатстудента може да използва жокер "50 на 50" т.е. разредител
3.7. разрешават се разговори с друг кандидат-студент, както и с квесторите. за бонус се счита способността на кандидат-студента да пее пиянски песни по време на изпита.
3.8. допълнителни точки се дават на кандидат-студент, който може да изкара поне 10 песни на "черно фередже"

4. кандидат-студентите се санкционират при:
4.1. предаване (връшане) на изпитната задача
4.2. заспиване повреме на изпита
4.3. разхищение на изпитните материали - разливане, изливане и т.н.
4.4. в случай на някое от горепосочените нарушения, квесторите си запазват правото да конфискуват изпитните материали на кандидат-студента

аз за друго не се сещам. който желае, нека се яви на изпит в нашия скромен факултет :)
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

greeny написа:3.8. допълнителни точки се дават на кандидат-студент, който може да изкара поне 10 песни на "черно фередже"
По тази точка дали не можем да включим допълнение- като отичителен знак на ФСА(факултета по социален алкохолизъм) може би трябва да си изберем бойна пиянска песен:
моето предложение: Бира с водка на Хиподил

(изкуших се и от Няма бира на Подуене Блус Бенд, ама е много песимистично това парче...)
Изображение
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

аз искам да съм от изпит(н)ата комисия, ще пия повече отколкото като кандидат-студент като гледам :lol: :lol:
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”