Мис Кандидат-студент :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ами за сиа мисля че съм просто статист.....иначе да ти кажа, зависи от рекламата. имам договор, ходя по промоции, печеля си пари, но не е много приятно...рекламата е много схирокообхватна. едно е да имаш бук и да те наемат агенции, друго е да измисляш реклами, нали :) когато просто се усмихваш на промоции, много хора си въобразяват неща и си мислят, че всичко им е позволено :)с радост чакам да ми изтече договора и благодаря на главата си, че се сетих да е кратичък :oops:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

Аа,яко.Пък ако и парите са добри,два пъти по-яко.И с каква цел ти плащат,за да гледаш предаванията?[/quote]

да ти кажа 4естно парите не са никак много, бих казала твърде малко. но от друга страна аз нищо не правя, смао ме местят от ред на ред и от място на място :)грижат се да напълнея като ме хранят с импровизирани сандвичи и кроасани, но поне нямам нуждата да ги ям :)
мисля си, че за един студент е перфектно да работи само от време на време, да не зависи от това дали работодателя го пуска да иде на упражнение или изпит и разни подобни...още повече повечето от нас ги издаржат мама и тати :D
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Дамм и аз нещо такова ще трябва да си търся май :roll: Мама и тати май няма да могат дълго да ме издържат :? Ама както се казва лесна и срамна работа няма :) Каквото намерим-това
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

търси си почасово. има достатъчно работа мисля. навсякъде съм ходила сама само с това, което мога и имам. никъде не съм ползвала връзки и успях...според мен всеки може
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

За промотър - може би не си попаднала на точното място :) Аз също се занимавам от време на време с това, но когато не искам да приема нещо, отказвам, а в това няма никакъв проблем. Пък и най-често ми звънят за извън София и опознавам по този начин родината :lol:
Memento mori!

Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ами да ти кажа зависи какво промотираш...когато имам постоянен договор и някоя агенция хареса нещо, обажда се, наема и се ходи тук и там...
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

Я Къфто съм здраф, ке бачкам охрана!
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ми аз не виждам какво лошо има в това :) в крайна сметка идеята е да позакърпваме бюджета, защото ако мама види къде отиват част от парите и ще спре дотациите :)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

6. zaharinka

punx not dead(=
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”